Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Hm, tenda, konzola, još fali madrac i ona što se slikala sa Tunjom :rofl2:

maverick

Mlad je on...sta ce mu madrac  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ma nije madrac za njega, već za cigančicu da žena može skidati i drugim uroke :rofl2:

TonyC

Branim se na način : to nisam ja !     

Neko mi vozi čamac na suvo !    :toothy12:     

maverick

Svjedoci: Jura i Darko...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Potkupljivu družinu si našao za svjedoke !

Veliko vječe dat če zadnju riječ ! Haug !    :red_indian: 

"Haug" 

Stari indijanski izraz za "ja sam svoje rek'o a ti se sad jebi, priča je završena". Posle ovoga, mlada skvo samo može da počeše perušku na tintari i da izvrši naređenje koje joj je naložio veliki poglavica, dok ovaj čibuči lulu mira i pije vatrenu vodu sa vračem plemena.         :rofl2:   

Darko

vidim ja da ti je dosadilo da budeš skvo pa si kupio čamac  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

hahahah     :thefinger:     

maverick

Jučer je sidro napravljeno...s inox vrtilicom da se ipak vidi klasna razlika  :stripii: sitnica kojekakvih, kolotura...valjda ce ovih dana to i biti smontirano pa da se idemo vozati malo...

Ivan Borojević

Citat: maverick  u Prosinac 31, 2013, 12:25:06
Neki dan izadjem u dvoriste cujem neko komesanje...odem do Tonyc čamca da vidim sta se dogadja kad ljepotan sjedi u čamcu ...ne znam sta je radio.... :stripii:

Pa sta je tu cudno, toni voli svoj camac, i ja kolko puta odem u brodic a on na prikolici u dvoristu i skuvam si kavicu pa fino pijuckam i prisjecam se ljeta i svojih dogodovstina,  :hi:

maverick

Da, ali on dodje kod mene u dvoriste  :stripii:

Greys

:rofl2: ajde baci ga na vodu više

maverick

A ima tu još sitnica, znas da je Ćavo picajzla  :toothy12:

maverick

Malo smo lickali ladju od kolege Tonyc...pa koja fotka

Darko

šteta ga stavit na vodu , uprljaće se  :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.