Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Znas da smo razmisljali i o tome  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

najbolje da mu daš da sjedi u čamcu kod tebe u dvorištu , ja mu donesem sendvić i nek zamišlja da je na Dunavu  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

I nek zabaci u bure s kederima  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

ovo izgleda odlično nek mu je sa srečom :clap2: :ok:

Kugla

Jako lijepo nema šta, u vodu sa njim i uživaj Tony!

Greys

TonyC, prelijep čamac, strašna kombinacija  :notworthy:

umpahpah

ja se dobrovoljno javljam da mu drmam i zanosim camac kod Mavericka u dvoristu i da tulim kao brod da uzitak na "Dunavu" bude kompletan!!!

Tommasi

To mora da je avion s tim motorom.  :notworthy:
Ja na svom nisam stavio antialgin i sad je živa muka nakon godinu dana u zimskoj  :crybaby2:

Grof

Čava ovo izgleda strava.  :tongue1:
Tu je brate odmah iza panja

Stepa

ne prilazite mi blizu zelenku :nono: :nono: sa tim egzotičnim bojama  :toothy12: Antiša čestitam :hello2: :hello2: izgleda da je zmija crkla :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Rap

maverick

Nazalost jos nismo isprobali, najkasnije za vikend ide na vodu....ja bas volim malo te sminke pa smo ga malo i pomladili mada je sve 2011 godiste, antialgin cemo na proljece dok se ocrta vodena linija  :ok:

Darko

ili dok Ćavo skupi para , malo se prefosirao  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Aaaaa , pa ja kasnim na vlastitom prestavljanju čamca   :stripii:    .  Jeb.. zanio se sa drugim stvarima .
Da malo smo ga popicajzlirali .
Kolotura , držači štapova , stoper sidra i par sitnica . Čamac izgleda mrak .

Ekipa hvala na ljepim željama !
Nadam se za koji dan da ide u vodu pa čemo ga   :pije: