Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 10 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

maverick

Nisam trebao ni placati kasko za svoj čamac, ovaj strazari non stop  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Hahaha,a  di ga nađe  :stripii:

maverick

Pa sad bar svi znaju gdje je u svakom trenutku  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Hahahha , ovo nisam ni vidio !   :stripii:   

Ma vidiš da toktiz izlazi iz čamca , došao mi ukazat na ružne detalje tog tipa plovila !  :rofl2:

Greys

Zašto ti nepiše poslano preko Tapatalka, ako si i sad na vodi  :stripii:

TonyC

Agregat , wifi , stolno računalo , krevet sve mi stane u čamac  !   
S obzirom da sam "super" sa ženom u narednih nekoliko dana spavam na vodi !    :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:   

Kugla

Ima li šta bolje od spavanja na vodi i odmaranja uz pecanje.  :ok:

TonyC

toktiz

Citat: TonyC  u Siječanj 14, 2014, 08:26:52
Hahahha , ovo nisam ni vidio !   :stripii:   

Ma vidiš da toktiz izlazi iz čamca , došao mi ukazat na ružne detalje tog tipa plovila !  :rofl2:

Ma kakve ružne detalje??? Pa to je čamac bez nedostataka, što bi rekli savršen čamac.

kemppi

Pozdrav svima,uclanih se i ja,pa da se predstavim.Ranije sam vise pecao,a malo plovio,a sada se situacija preokrenula,ali bitno da smo na vodi.Ovo je moj aluminijumski camac,samYamahom 40.

Darko

kemmpi  :clap2: pa to je prava čamčina  :ok: daj nam više podataka o njemu , dužina , širina , gaz , debljina lima , brzina , potrošnja ...
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Kemmpi kapa dolje  :hi: svaka čast o tako nećem sanjam, jednog dana  :takoje: Jako lijep čamac.  :ok:

retfala

kemppi dobro došao :icon_thumright: radovi su ti sve bolji i bolji. čestitam, čamac si napravio za 5+ :notworthy:

baka

Pozdrav Kemppi, čitao sam gotovo sve tvoje komentare na *moja ladja forumu* i gledao čamce što si pravio. Svaka čast, vrhunski radovi.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!