Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Naljepnica nije zastava. Niste vidjeli ni jedno ozbiljno plovilo sa naljepnicom.
Zastava i grb su propisani.

gegs

sad će još malo svjetsko prvenstvo, bit će zastavica na svakom ćošku!

mačak, kakav grb je propisan?!

maverick

Znas da je luksuz postavljati macku takva pitanja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Postoji ZAKON O GRBU, ZASTAVI I HIMNI REPUBLIKE HRVATSKE TE ZASTAVI I LENTI PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE koji regulira ovo. :bye:

gegs

maverick

Matorog ionako ne dozivljavam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pule123

evo da predstavim brodic i ponton

maverick

Au ovo je bas mocno...od čega si radio te kobasice na kojim lezi ponton...ili si koristio nesto vec gotovo

pule123

nerazumijem pitanje.. :dontknow:

zvona

Jel si koristio burad ili neke cjevi velike pa zavario na krajevima?

maverick

Te trube okrugle na kojem su daske....gdje si tako nesto nabavio

Mudri

Imaš toga u KAIROSU koliko hoćeš,ima čak i od prokroma,samo ko ima koliko para,jedino ako misliš na majke mi.....

pule123

to je kupljen ponton od firme koja se bavi iskopom sljunka,sluzio je kao nosac cijevi kroz koji je isao sljunak,platformu na njeg smo ja i stari postavljali

pule123

inace prije rata brodica je sluzila kao skela izmedu slavonskog i bosanskog samca...imam u planu kad skupim para radit kucicu na njem pa cu ga razrezat i rasirit...

maverick

Citat: Mudri  u Ožujak 07, 2014, 19:02:23
Imaš toga u KAIROSU koliko hoćeš,ima čak i od prokroma,samo ko ima koliko para,jedino ako misliš na majke mi.....

Bem ga nisam vidio...bas cu pogledati....a pule ako ima tamo u tvom kraju tako nesto na prodaju javi nam...od toga kad napravis ponton onda je vjecan