Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Ma ne priznaju nego nemaju pojma.
Kad ih nadredjeni pritisne, moraćete opet kupovati zastavice.

Brodovi prolaze Dunavom, koji ima nalepnicu?! Nijedan.

Ivan Borojević

Onda super, samo kad idete na Dunav moracete stavit zastavicu, jer je Vukovarska kapetanija nadlezna od Madjarske do Iloka, pa da vas nezezaju.

maverick

Imaju neki vec na čamcima..nije problem....a ipak moramo malo da se razlikujemo ja i moj drug tonyc...sta ste ljubomorni... :stripii: recite fina zastava pa vam damo e mail da i vi narucite  :stripii: imaju svih drzava...a kosta manje od 3 eura komad
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

vrijedi li ovako  :icon_scratch:

Citat: Rap  u Siječanj 21, 2014, 22:17:05
Prekrasno izgleda.E sad me zanima da li ako zaljepim na obe strane čamca takvu naljepnicu trebam više stavljat zastavu da se vijori?

Kugla

Čitam malo taj pravilnik, susjed neće to ići, to za svoj gušt da, al po propisima mora biti prava a ne naljepnica.

Rap

Jel ti ne vidiš da se ova vijori  :toothy2:

maverick

Ma mozemo i mi neki novi pravilnik da izmislimo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: Rap  u Siječanj 21, 2014, 22:47:07
Jel ti ne vidiš da se ova vijori  :toothy2:
Viorila se u ruci al nisam spasio jednu  :stripii:

gegs

Po toj logici moglo bi se i sliku vesla naljepiti na stranice camca?!  :toothy12:

Rap

maverick

U pripremi je slika solarnog panela na krovu, fali nam struje  :stripii: :stripii:

Alija

Mogu vam radi boljeg doživljaja preporučiti dobre majstore npr Julian Beever :

maverick

Ma mi bi ipak nesto onako ako naljepnica  :stripii:

Alija

....jbg kume malo sam se zaletio ,pošto se radi o čamcima ne igra ovo oslikavanje po betonu ,treba biti na vodi ..... i oslikaš si okočamca smukije i lomova po želji

TonyC

Citat: jovicabor30  u Siječanj 21, 2014, 22:33:17
Ja pito u kapetaniji Vukovar Zeljka koji radi na tom poslu, mora biti platnena zastavica, nista drugo ne priznaju. Ja mislio isto nalijepit na camac jer svake godine moram mijenjat zastavicu, ja uzmem onu sto se stavi na prozor od auta.

Ja se slažem da u propisima piše obješena zastavica tih i tih dimenzija . Al upravo ovo što kažeš , svake godine nova , a tokom godine ova bude prljava i ofucana da me sramota .
Mislim da naljepnica nebi trebala prestavljat problem , svrhu ima , na vidnom je mjestu i uz malo razumjevanja nadležnih to bi trebalo biti to . Evo kolega ima več godinu dana zaljepljenu naljepnicu , mislim da mu niko nije postavio pitanje šta je to na čamcu !