Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Znaci mogu franciku sam sebi napravit???
Nekak mislim da je to s plastikom proslost al ajd.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nasa kapetanija ima neke čudne zahtjeve ali zakon o samogradnji je vrlo jasan i čitljiv...tako da.. :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

To sam napisao i u prvom postu, samogradnja može od bilo kojeg materijala i jedan čak mislim i dva da možeš tako napraviti i regati, i to je 100%. Samogradnja je kako i sama riječ kaže sam si praviš za svoje potrebe i tu što kaže susjed sve lijepo piše, al da ne duljimo znači može  :ok:

šajzika

Ma nemoze plastika . Hebemu misa. Otici cu sam pa cu dobit tocno info.
Znam da neide al ajd nek vam bude do tocne informacije
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Ajd kolega.
Dogovoreno.
Ak moze ja si sutra pravim plasticnjaka
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nije to bas tako jednostavno... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Kak nije ? Ili moze ili nemoze .
Kolko znam da je to veliki problem i da covjek koji ima francika cikl kalup, francikin sin nemoze proizvodit plasticne ciklove. Ako kugla sredi ,ja si za male pare napravim 6m francika cikl.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Prijatelju nemam ti ja što srediti, to je tako, a susjed misli da nije lako napraviti čamac to je on mislio, al da ne mutimo previše zakon je zakon i može  :occasion14:

maverick

Citat: šajzika  u Kolovoz 28, 2014, 20:52:27
Kak nije ? Ili moze ili nemoze .
Kolko znam da je to veliki problem i da covjek koji ima francika cikl kalup, francikin sin nemoze proizvodit plasticne ciklove. Ako kugla sredi ,ja si za male pare napravim 6m francika cikl.

Nisi razumio...dobro... :stripii: ne mozes raditi ni taj ni bilo koji drugi čamac iz kalupa....mozes neki novi...mozes napraviti jedan novi kalup i iz tog kalupa dva čamca....sve ostalo sto kazu u kapetaniji nije istina i mozda na taj nacin pokusavaju svesti na minimum te price o samogradnji i kradji čamaca...pa pola luke ukljucujuci i one sharkove se vodi pod samogradnju pa su se sad svi oni nasli praviti posteni....zakon je za cijelu HR isti...kako na moru tako i na kopnu..

Mornar Popaj

Moj novi čamac, i nova prikolica. Šta reći, osim da sam sretan  :occasion14:

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Izgleda prdobro
To je gore onaj mali mercury 5 konja sto te zezo u proljeće
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

6 ks/4t 
nije me zezo, nego ga nakon 3 mjeseca stajanja, nisam znao upaliti.
Onda sam nazvao Brstila, i nakon 5 sekundi je kresnio isprve  :takoje:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

A ako nije tajna kolko te izasao zelenko i prikoljic
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj