Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Koliko ti izdrži? Dve/tri sezone?

maverick

Izdrzi dvije tri...ali ne zamaram se...Svake godine ga malo prebrusim i nanesem novi sloj..   
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

To me zanima... Nabacis jednu ruku na postojeci? Blago smirglanje?

maverick

Da...blago ošmirglam  i očistim...ujedno i pregledam cijelo dno da nema koje sitno ostecenje i to je to...Miran i uzivas cijelu sezonu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Strasno i prestrasno... Možda nisam 2 meseca zuljao...

U perionici sam bio 3h. Mislim da ću sl godine držati camac na prikolici.

maverick

Jbg...nesto tu ne valja...koji je antialgin i tko je stavljao

SMT

Trebao bi da je Hempelov... I meni lici da ne valja, leti sam imao manje...

Moraću te poslušati i na prolece nabaciti jednu ruku, ne znam šta drugo...

mossi

To je sve OK...  :ok: :uf:

Marina je celo leto bila u max metar pretople vode.
Nema antialgina koji to mogu odraditi bolje.
Samo keramika/teflon i jak motor koji operu čamac pri brzinama 40+km/h. :uf:

Ili stara dobra crvena Zorka, koje više nema.

maverick

Da...slazem se s mossijem...ali on je cijelo ljeto jurcao s camcem....bilo je tu i pecanja i kupanja...nije se trebalo bas toliko nakupiti...mada...ako imas prikolicu izvadi ga jednom u dva mjeseca...i operi u autopraoni i miran si. Mi po ljeti operemo kad se kupamo a kad je hladnije na prikolicu

SMT

Kako da ja navucem taj jedan sloj na prolece? Moram motor skidati?

mlb

Ako imaš nekog poznanika sa auto-dizalicom(mehaničarskom) da ti ga podigne onda nemoraš , isprobano!!  :icon_thumright:

Batica

Koliko si izgubio na brzini?

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

maverick

Ne moras skidati motor...mozes i na samoj prikolici....mada najbolje je da odradis kako spada...ne zbog nanosenja vec da fino mozes odraditi stari sloj

mossi

Ma ne moraš ni vaditi iz vode...  :rofl2: :rofl2: :rofl2:  Ko zna za koju godinu šta će sve smisliti..  :mt1032:

Daklem najteže je kvalitetno pripremiti za farbanje:

SMT

Imam auto dizalicu kod drugara u servisu, mogao bih to tako da odradim...

Batice,

Nemam pojma, nisam primetio ali verovatno koji km... Sada je dno ponovo čisto...