Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

zvona

Pa stavim letvicu sastrane..stavim udice i zaklopim ga i to je to..kad izlijem ponovim postupak..

Mudri

Stavi si mali L profil,treba ti bušilica i dvije pop nitne i milina jedna,bez drva.....

zvona

Ma trebo bi i ručke na drugim kalupima napravit pa nikako ..dok mi se da ovako dobro je

profi012

Koliko je teska ona mala glava u sredini?

rj

Citat: zvona  u Siječanj 30, 2016, 17:16:26
Stigo i moj kalup ..koristio sam deblje udice i 6/0 modele i ispadaju perfektno..gramaže su 5 10 15 20 25 30

ajd se ponovo prebroj ....6 težina a imaš 5 odljevaka  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ibro dirka

I meni je nešto smrdilo ali nisam prebrojao jedno i drugo...moj je 15 20 25 30 35 i znam da je majstor rekao da mu mašina nema toliko radno područje da ubaci još jednu težinu...

zvona

Čika Rj zumiraj sliku pa češ vidit da ima jedno gnjezdo sa donje strane u sredini..Srđo nema toliki hod na cnc-u da napravi 6 gnjezda u nizu več ovako.. :ok:

rj

to je odličan raspon težina .....ja bi 35,40,45,50

rj

Citat: zvona  u Siječanj 30, 2016, 21:28:02
Čika Rj zumiraj sliku pa češ vidit da ima jedno gnjezdo sa gornje strane u sredini..Srđo nema toliki hod na cnc-u da napravi 6 gnjezda u nizu več ovako.. :ok:

jaooo...sad vidim kontra onaj malecki  :mt1032:

zvona

Nema veze..propust če mo pripisat godinama..Vjerujem da su godine starosti prešle broj cipela

Sviđa mi se što je i kanal gdje ljevam olovo uži pa nemam problema sa kidanjem viška..lagano se pokida i milina..a na onim sa blajgusa nekad smotam udicu dok otkinem višak haha..I da isto tako sam ljevo 570H 5/0 i 6/0 i vrlo malo olova procuri ne na ušicu več dole pored loze ispod glave.

maverick

Ručkice su malo mekse ali kad stisnes dobro ne curi nigdje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Pa da..al nesmeta što su mekane..lako ih zamjenit..uzmem prokromov flah i zašarafim umjesto ovog i nema mrdanja..al ja mislim da je i ova udica malo podebela za ovaj kalup..one kalupe što sam kupio na blajgusu sam moro prepravljat radi debljih udica..i onda kad stavljam tanje bude mi olova oko ušice i dole pa imam posla bezveze..ovde toga nema a i necu vise kupovat te 570H osim ako se nevrate na staro oštrenje onda da..

pajdo77

Pa koliko vi to toga godišnje posijete kada ljevate te udice na kilograme? Vi to namjerno zapinjete samo da imate šta lijevati :stripii:. Meni se više istupe udice pa ih bacim nego što baš zapnem pa otkinem. Ne znam jesam li ja i jedne godine posio više od 10 jigova,možda sam puno i rekao a isto bacam u kamenje ko i vi.Kako ih ne uspijete iščačkati ne znam.

alex7777

Pajdo ja posijem nekad 20 komada dnevno  :uf: oce to tako kad krene nebrigaj  :takoje: