Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

kod mene rajo ništa nije hitno...ako ne ove godine, može do godine :toothy12: :glasses9:

rj

imam AL ploče za alat tako da možemo napravit nije problem ...jedno 6 cm 20 gr 30gr i 40 gr  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

tole

može :icon_thumright:

...radim na nečemu pa kad bude spremno se čujemo.....s tim da će  mi trebat kalup i za silikon....za sad još isprobavam pa mi gips zadovoljava potrebe ali ako bude sreće bit će do lovostaja možda i gotovo :occasion14:

pod silikon mislim na tijelo glavinjare

Ervin

Citat: zvona  u Prosinac 09, 2014, 17:26:10
Mossi lakše mi zavarit nego se patit sa drvetom..nisam u tom vičan a i nemam potreban alat za to..danas sam ušice proširio i sve poravno 3030 i 630 6/0 ide bez problema u njega

Zvona, imam ja ovakav kalup iz Bleigus-a, okrugla 12, erie 12, 16, 18 i 22 g. Postoji varijantra koja počinje od 10 g, a postoji i ova teža. Na mom kalupu su ugravirane težine, ali inače odlivak baš i ne ispada toliko koliko su napisali, malo je manji.

zvona

Pa da ervine..skuzio sam da nisu iste gramaže i moj je do 22gr odnosno 21 hehe

Mrva

Zvona evo 2varijante kalupa o kojima je Ervin piso.
1.na slici je 12, 16, 18, 22g i okrugla 12g i ima ugravirane gramaze, a 2.na slici je 6, 10, 13, 16, 18g i okrugla 10g

zvona

Ja imam ovaj od 6 glava znaci da je do 18 a ja kad izva6em najvecu hlavu pokaze mi 22-23gr nekad i 21hebiga sad..morat cu na oreciznu vagu izvagat glave

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ma ne...slikao kad je grof isao po kalupe kod Srdje...izrazito korektni uradci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

ossa

Ovo super izgleda u odnosu na ono što sam ja kupio od njega pre nekoliko godina. Majstori su očigledno uvažili primedbe i sada prave ozbiljan kalup. Ranije se moralo dorađivati. Proširena je kanalica za ulivanje olova. To je najvažnije!
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Kalupi su iz nase prve narudjbe i meni je odradio erie...dosta precizno i fino , bez nekih zamjerki...glave koje ispadaju su odlicne i dobro su izmjerene....

zvona

Stigo i moj kalup ..koristio sam deblje udice i 6/0 modele i ispadaju perfektno..gramaže su 5 10 15 20 25 30

Mudri

Pomoću kojih trikova staviš sve udice odjedanput,ja sam na moja oba stavio prokrom L profil i sada je milina stavljati koliko hoćeš udica,brzo i jednostavno....