British seagull

Autor maverick, Travanj 04, 2013, 22:33:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nije zgoreg pitati...dugo vremena trazim jedan stari motor...ako ga netko ima da mu stoji ili da zna nekog da ga prodaje...ne ukljucujuci one s njuskala neka se javi...voljan sam kupiti jednog...cisto iz kolekcionarskih razloga  :thumbsup:

A kasnije budem malo vise i napisao o ovim starim motorima koji su radjeni od 1930 do cak pocetka osamdesetih... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pampasexpress

posljednji pokusaj brice da od guzice napravi lice,,,
uz svu moju informaticku spretnost uspio sam zbrljati pa ni PM nisam uspio poslati,
javi mi se , pronasao sam nekakovu sliku motorcine koja te zanima ili mi posalji mail pa ti to tamo prikvacim kao attach , barem to mi je dosad uspijevalo ako i tamo nesto ne zbrljam
pravilo je da nema pravila

maverick

pampasexpress

odgovorio sam ti na mail jedino molim za jedno pojasnjenje,
nakon sto sam procitao tvoju poruku koju si mi poslao  PM i kliknem da ti odgovorim , ostavi mi prazanu kucicu a logika mi govori da bi tu trebao vec biti upisan tvoj nick jer ako si mi poslao poruku onda i zelim tebi odgovoriti a ne nekom drugom ili da moram nick upisivati ,,,
ili treba nesto u nekakovim postavkama podesiti ,,,,,
pravilo je da nema pravila

maverick

ispod kucice pise nicko onome kome odgovaras  :thumbsup: i uspjesno to radis  :thumbsup:

davor99

Evo da ne otvaram novi topić i ja imam jednog rasnog oldtimera u kolekciji.
Naime ja trzim ako netko od forumaša zna ili je negdje vidio na nekom tavanu ili podrumu rezervoar od takvog motora
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Ilo-Nautilo_01.jpg

rezervoar vam je ovo skroz na vrhu oblo što izgleda kao starter
Vodite ljubav, a ne psa

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.