Mrena!!

Autor mlb, Travanj 06, 2013, 15:25:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Najveće mrene 3-4 kg sam dobijao na Savi, kada sam stavljao rovca u silikonski prsten za bojle.
Udarci i borbe su bili za pamćenje

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

majstor

Ulovio sam par komada na crve, na plovčarenje. Nisu kapitalne, ali su jako dobar borac na slabašni pribor. 😃

BeGo

Evo malo za temu, Dunav u Dalju prije 6-7 godina u ovo doba. Ciljana riba su bili sarani a mamac domace boile...one su uvijek prve dolazile i kad bi legle na hranu grizevi su bili svakih 15-20 minuta dok ne bi dosli sarani.

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk

pajdo77

Neznam hebiga ja nać tu temu pa stavit moju spiku. Napiše mi naziv teme,ja napišem a on mi to pošalje ko da sam otvorio novu. Mulast. Ma mrenu je milina pecati. Ja ju rokam na feeder,hrana na bazi sira,mamac sir ili tirolska salama jer su mrmci ko od zlata i to na dlaku. Rola blago otpuštena pa kad sašije drž gaće. Ima tvrde labrte pa ne otpada a borac prva liga

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Mornar Popaj

Bravo Bego, vidi se da su baš debele

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

Ima ekipa iz sela koja svake godine u to vrijeme 15.9-1.11 ide na Dunav ciljano pecati mrene...
Hvataju komade i po 5-6 kils a ovih od 2-3 kile nahvataju stvarno puno

pajdo77

Jel krenio netko na mrene il se mene čeka? Vrijeme je za nju. Voda je niska,mali problem al sad kad dođe i malo zamješa tu vodu valjalo bi probati,danas uzeo hranu,samo da vrijeme posluži i ja peglam. Ne bi dao jedno hrvanje sa mrenom za sve smuđeve ove rijeke

pajdo77

Prvi izlazak na nju ove godine

šajzika

Bravo pajdo, očigledno smo svi tebe čekali
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Bravo pajdo, samo deri.

pajdo77

Pa pecam ju pred kućom,ne trošim gorivo,ne tražim ju a kad rolna počne zujati milina,

dravski pecaros

pajdo77

Gledao taj video neki dan kao i većinu njegovih snimaka. Vidim da na mjestima gdje on peca a i većina ljudi Zagreb i okolina nema tako brze vode kao kod nas. Njima hladno drži hranilica 50-60 grama. Kod mene stotku kotrlja ako pecaš sa obale bez hebemti

maverick

Ta brzina Drave i jeste problem...da je dublja cijelom sirinom toka bila bi sporija...ovako nismo ni za smuđa ni za mladicu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"