Kako hvatate kedera

Autor kićo, Travanj 08, 2013, 17:23:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kićo

Keder je riba koja svakom treba. Kako je hvatate?  Kojim stapom , sistemom , prihranom? :icon_sunny:

retfala

Bacim šaku hrane. trometrašem na crvića i udri

ljuska

za ciljani ribolov kedera mekana prihrana koja se odmah otvara u vodi i radi obojeni oblak

Greys

Upravo to, i nakon 2-3 zabačaja, bacanje prstohvatom hrane, kao kada sam kao klinac nastupao za društvo  :icon_thumright:

Jožef1

čekamo strujaroše, kederi sami iskaču  :alas:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

Molim Kvačka da sa stručne strane objasni cijelom forumu kako se profesionalno love uklije :hello2:
Inače, on je bio više godina državni prvak u toj disciplini, samo se sad toga odriče, sramota ga :icon_king:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Jednom prilikom sam vidio kako je neki lik iz Županje ( mislim da je vozio onaj terenac bmw x3 ) za pola sata natukao punu kantu od jupola kedera svih vrsta. Od tada mi je želja da ga upoznam i da mi objasni barem dio svoje magije... :angel11:

Inače kod nas se kederi love ovako...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

fera

Citat: Juzba  u Travanj 09, 2013, 23:31:42
Molim Kvačka da sa stručne strane objasni cijelom forumu kako se profesionalno love uklije :hello2:
Inače, on je bio više godina državni prvak u toj disciplini, samo se sad toga odriče, sramota ga :icon_king:

Da ga loviš ko on i da znaš koja tu fitička i psihička sprema treba, i ti bi odustao... ja već jesam.
Lovim kedera samo kad s malim idem na vodu, inače na rijetkim tekmama na koje idem uopće ne lovim jer ga ne želim lovit.
Bole ruke...  :icon_biggrin:
Um je poput padobrana, funkcionira jedino ako je otvoren!

Juzba

Moj fera, duga je to pričai nije tako jednostavna :toothy2:

fera

Citat: Juzba  u Travanj 11, 2013, 12:53:30
Moj fera, duga je to pričai nije tako jednostavna :toothy2:

Vjerujem da je...  :thumbsup:
Um je poput padobrana, funkcionira jedino ako je otvoren!

ezio

Majko mila kud ode ovaj nas forum sa ovakvim temama.Jedini ispravan odgovor na naslov teme je mi NE LOVIMO kedera

munich

ti ezio zapravo nista ne lovis ali pusti ove koje znaju da nam objasne dakle kvaki pocinje prica a mi te pozorno slusamo
Pravilo je da nema pravila

Juzba

Munich, ova ti je ko njegoševa :toothy12: :toothy12:

Mornar Popaj

Danas kupio crve, a sutra idem u napad na uklije...ipak sam ja stari uklijaš, odrastao na Bosutu i kanalima oko njega.  Dok je uklija biće i smuđeva...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Jožef1

Citat: Mornar Popaj  u Travanj 13, 2013, 01:16:42
Danas kupio crve, a sutra idem u napad na uklije...ipak sam ja stari uklijaš, odrastao na Bosutu i kanalima oko njega.  Dok je uklija biće i smuđeva...

zanemari smuđa, bitne su uklije  :thumbsup: moram kupiti običan teleskop od 6m (od 4i5m imam) praškasta hrana, kruh, sredina kifle, plovak 0,2-0,5gr i da vidiš- Juzba potvrdi molim te  :toothy2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....