humminbird 596 c hd di

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:07:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

twister011

Vise vredi ta slika nego 10 smudjeva :clap2:
Naravno, osim u slucaju da ih prodas ;D

maverick

A ti si kriv i zbog vertikale i zbog sonara... :uf:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Samo zbog jednog sonara, ostalo je je vec stvar  :tongue1: ili  :pije: ili mozda neceg treceg  :dontknow:

:icon_biggrin:

rj

imaš kupanje kad te sretnem  :evil1:  :evil1: nekulturni stvore  :angry5: ni nejavljaš se starim prijateljima  :pain10:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

U rijetkim trenutcima podrzavam kuma u potpunosti  :stripii: kad te vidimo prvi put ides na kupanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ja preko KGBa i UDBE moram saznat da ide za Wien na par godina  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

Smithwick maniac

Koliku povrsinu ispod camca "skenira" 596 -ica?
Netko se zalio da cini mi se elite 7 -ica skenira 200 m povrsine oko camca sto je previse...
Kako je sa ovim humminbirdom po tom pitanju?
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Ovisi o dubini...naravno...ali na najsiroj zraci malo manje nego je dubina....

mlb

To sa 200m površine je čista glupost!!

maverick

Ne znaju ljudi pa nitko da im objasni...znaci...sonda ima odredjeni kut kojim pokriva dno....moze on i da pokrije 200 metara ako je dubina 300  :stripii:

mlb

Prvo i osnovno je da ni jedan sonar ne čita površinu vode! Drugo obična sonda (osim SI ili Strctur scan) čita recimo na tri metra dubine tri metra širine dna ili možda truku širine od bočne strane čamca !!

mlb

DI sonda kažu da ima zraku koja čita nešto malo širje ali to su nijanse , barem po onome što sam ja isprobao! Side image (SI ili Strucrure scan)čita dosta šire (ovisno koliko se postavi) i do 50-tak metara , ali i tu igra malo dubina vode!

maverick

Pa da mislim da kolega nije mislio na povrsinu vode gdje pliva čamac... :stripii: a malo pogledajte manuale za svoje sonar ili one koji vas zanimaju pa ce te vidjeti da kutevi u odredjenom modu iznose od 30 do 70 i kojeg stupnja( ovi skuplji 80..plus).......sto znaci da neki na tri metra dubine pokazuju metar a neki malo manje od tri metra dna...structure scan funkcionira malo drukcije od ovog sto sam napisao

mlb

I ja se nadam da nije to mislio!  Ali eto radi predostrožnosti !!  :icon_biggrin: