Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

ajd ajd...sutra je tvoj sretan dan  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Šta sutra pa jel ne djeluje odmah :-\

maverick

Nakon 24 sata od kunzumacije , prvi znaci srece su crvenilo po svirali i nesnosni svrbez, ali nemoj da te to obeshrabri...uz canesten za dva dana budes kao novi ...ustvari pitaj tonyc koja je procedura  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

U probleme bi me uvalio to kao susjedu  :violent1:, umjesto da pivo platiš  :toothy10:

miha

u neka davnija vremena lugari su uvijek u svojoj torbi imali komad slanine glavicu luka malo kruha čokanjčič rakije i sapun .zašto sapun ?

TonyC

Kugla drži se ! ! ! !

Ciganka je ljek , zna Maverick , meni je preporučio , lječi čak i reumu  ! ! !

Kugla

Lijepo da brinete al di cigančicu da preporučite  :icon_scratch:, moram odustati od te terapije  :nervous:

Darko

kugla , nebrini , kaže TonyC da je toplija za 2 stupnja , njemu se svidjelo pa to ponavlja početkom svake ribolovne sezone :icon_thumright: :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

da je toplija za 2 stupnja   kad se nisam šlogirao sad  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12: toplija je ali otkud ti to znas  :toothy12: samo nemoj...rekao mi tonyc

Kugla

:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: sad sam zabrinut biće da ste svi oprobali maler otjerat na ovaj način  ;D

Darko

Citat: maverick  u Travanj 09, 2013, 20:05:22
da je toplija za 2 stupnja   kad se nisam šlogirao sad  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12: toplija je ali otkud ti to znas  :toothy12: samo nemoj...rekao mi tonyc

znaš da sam često u Apatinu , a tamo imaju cijelo naselje i u njemu puuuuno cigančica , pitaj Tonyja on me vodio  :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

TonyC

Dare , dare , oplajvazio si ti nju od glave do pete čim je pao onaj od 7 kg ove godine , a sad se iza mene skrivaš ! ! !  :icon_biggrin:

Slaven

Prijavljujem se i ja za te cigančice, samo što meni treba cijeli harem :pottytrain1:

maverick

Tebi treba cijelo selo  :toothy12: ali ima, ne sekiraj se  :toothy12: