Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

odes tamo i kazes: ja ne bih placao parking...i oni te oslobode toga  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ili traži neku baru za parkiranje  :icon_biggrin: , kao neki članovi foruma :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

U blok centru dva kad na parkingu ima vode onda je besplatno parkiranje, ja i darko naucili od tonyc i nosimo kanister 20 litara u gepeku...kad stanemo samo ga prospemo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: Juzba  u Travanj 17, 2013, 14:32:39
nije to peh nego nisi platio parking :alas:

do sada si imao 15 min fore da obaviš kojekakve sitnice da ne plaćaš sat parkiranja,nigdje se nisam zadržao duže od 10 min izgleda da su nova pravila uvedene DERI  :angry4:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Juzba

nije nikada bilo 15 nego 10 minuta, znam to sigurno jer mi je na kavi svaki dan šef parkinga, jako fin čovjek :book1: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Stepa jeli vidis tko ih nagovorio da ti pisu kazne  :toothy12:

Stepa

Ma svejedno :thefinger: koda je stajao kraj auta sa štopericom,a bazdaliću po cijelom gradu :nono: nema veze sad se nekako moram naplatit :toothy9: pazite kamenje na cesti :toothy12:

Juzba

on nas hoće zavaditi a nemože, baš sam si danas izglancao stakla na autu, nemoj da se sad polupaju :alas:

Stepa

Ovi moji sa praćkama rade na potezu Gradište,Županja,Štitar,B,Greda,Gundinci,Beravci Sikirevci,JOSIPOVAC :toothy12:

maverick

nemoj bratko u moje selo...znaš da sam na rezervi  :toothy12:

Juzba

nabavit ću ti univerzalnu parking kartu samo nemoj po mojim prozorima :toothy12: :toothy12:

maverick

dodjes stepinjo na parking i ladno skines tablice  :toothy12:

Stepa

Sutra mi stiže kubik separiranog šljunka  :toothy9: javljaju mi da im je ponestalo radnih sredstava :toothy12:

Juzba

imam dva kubika krupnog tucanika, idealno za tebe......i povoljno ko tebi......alo bing kako brat :toothy12: :toothy12: