Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Citat: vedro  u Srpanj 25, 2015, 13:56:15
Reci ti nama gdje da mi uhvatimo kojeg brkonju pa bar vifis sliku :stripii:

:thefinger:
Mene moji somovi cekaju! :takoje:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Gosn smithwick zajebo si se zesce s tim da tvoje fotke sadrze digitalni zapis u kojem pise sljedece
Gdje
Kada
S kojim uredjajem
Jel koristen focus
Jel korisreno ista drugo i jos jako puno stvari .
Najgore ti je sto ima digitalni otisak sa koordinatama i sad ti vec sjedi par ljudi nq mjestu
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

A kod nas prošlo nevrijeme,da si sada ovdje bilo bi im bibera. No pojedinci hoće kvasiti kurje oči u slanoj vodi pa evo vam sada.

Smithwick maniac

Citat: šajzika  u Srpanj 25, 2015, 20:15:31
Gosn smithwick zajebo si se zesce s tim da tvoje fotke sadrze digitalni zapis u kojem pise sljedece
Gdje
Kada
S kojim uredjajem
Jel koristen focus
Jel korisreno ista drugo i jos jako puno stvari .
Najgore ti je sto ima digitalni otisak sa koordinatama i sad ti vec sjedi par ljudi nq mjestu

Sjedi k....!
Pogledaj jos jednom fotke...
Ni jedna nije sa strateskog mjesta nego koji km dalje! :idea1:

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Srpanj 25, 2015, 20:18:47
A kod nas prošlo nevrijeme,da si sada ovdje bilo bi im bibera. No pojedinci hoće kvasiti kurje oči u slanoj vodi pa evo vam sada.

Pajdo nemoj mi sjedat na zivu ranu! :icon_puke_r:
I ovako stalno na bevandi cekam rasplet ovoga i kraj mjeseca! :flasica:

šajzika

Ma ja samo palim da vidim reakcije
Ja i dravski smo drugovi pa ne zelim znat gdje peca sarana iako vjerujem da bi reko.
Ako ces biti pravi ribolovac naci ces sebi ribu .
drava je cudo od rijeke  a o dunavu da nepricamo
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Maverick je napisao mozda i vise puta...
Zapamtio sam jer me se najvise dojmilo, a i jer ja tako mislim tj. ziva je istina.
Pretraga,pretraga i premjestanje.
Nema mjesta gdje je riba i dovoljno je svaki puta tu se usidriti i dici nekoliko somova ili smudeva.

pajdo77

Kada si već na bevandi što ne reče,mogao sam ti poslati stotinjak kedera umjesto srdela,pa za kedere sam maher ove godine,nema dana a da ne ćopim kojeg

šajzika

Citat: Smithwick maniac  u Srpanj 25, 2015, 20:30:22
Maverick je napisao mozda i vise puta...
Zapamtio sam jer me se najvise dojmilo, a i jer ja tako mislim tj. ziva je istina.
Pretraga,pretraga i premjestanje.
Nema mjesta gdje je riba i dovoljno je svaki puta tu se usidriti i dici nekoliko somova ili smudeva.
Maverick je meni otvorio oci u jako puno pogleda.
Pokazao mi je jedinstveno pecanje na senk i ostale stvari.
Ima tu na forumu super stvari , ideja i rjesenj
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: Smithwick maniac  u Srpanj 25, 2015, 13:32:07

Evo me u Biogradu na moru patim za Dravom i Dunavom.

Ja sam svoje odgulio prije par dana i znam kako ti je  :stripii:

A život je jedna velika potraga, za poslom, za ljubavi, za dobrim , za zlim...pa na kraju i za ribom....jedino je bitno sto se cijeli zivot te potrage ne rade s istim žarom...ja se trudim da se sve to pomiješam i izvucem uvijek koliko mogu....a posto je tema takva kakva je...i nas je danas nevrijeme uvatilo na pijesku sve skupa s zenama i djecom...na kraju zavrsili kod mene i nastavili zajebanciju kao da smo na vodi...i dosli do zakljucka da je izgleda bila prevelika koncentracija zena na vodi  :stripii: pa nas je priroda kaznila  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

a sta da ja kažem od 7.7 nemogu na pecanje kako bi ja želio...a vjerovatno jos 5-10 dana necu ni moci u ful ganjaje šarana..

dravski pecaros

Citat: šajzika  u Srpanj 25, 2015, 20:23:39
Ma ja samo palim da vidim reakcije
Ja i dravski smo drugovi pa ne zelim znat gdje peca sarana iako vjerujem da bi reko.
Ako ces biti pravi ribolovac naci ces sebi ribu .
drava je cudo od rijeke  a o dunavu da nepricamo
ma kad poželis drug dravski te dovede na mjesto,da mamce i štapove a ti pecaj šarana ja cu sjediti iza tebe i uživati.. :hi:

DIDAPATAK

aaa..eto..ako smijem da se nametnem..ja ću da čistim,pečem, kuham..i neću da smetam..  :stripii:
..štapovi ne trebaju( i onako nema koristi  :rofl2: :rofl2: :rofl2:)
.. :baba:

dravski pecaros

Citat: DIDAPATAK  u Srpanj 26, 2015, 10:32:31

aaa..eto..ako smijem da se nametnem..ja ću da čistim,pečem, kuham..i neću da smetam..  :stripii:
..štapovi ne trebaju( i onako nema koristi  :rofl2: :rofl2: :rofl2:)
.. :baba:
dogovorit cemo se

šajzika

Citat: dravski pecaros  u Srpanj 26, 2015, 10:27:01

ma kad poželis drug dravski te dovede na mjesto,da mamce i štapove a ti pecaj šarana ja cu sjediti iza tebe i uživati.. :hi:

ne ne drug, kad budes htio idemo na dravu , zabacit stapove ko zadnji put, ispec mal slanine u hladovini  , popit ladno pivo i zezat se   :hi:
Audentes fortuna iuvat