Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Prije svega brz oporavak ti želim a koliko ja vidim po tim zavojima i cjevčicama po tebi nije to baš malo. :eek:

ČADA

Malo presjeko tetive na malom prstu i moro ostati lezati u bolnici.
Sada malo odmora od :flasica: :pije: :jede:

maverick

Auuu ...da se brzo oporaviš  :wave:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ČADA

dravski pecaros

brz oporavak znam kako ti je  :uf:

Kugla

A joj Janje,   :no: evo kaže žena kad je vidla sliku da si to namjerno da možeš pobjeći iz Konzuma na pecanje, šala malo, ajde brzo ozdravi i nadam se da nije nešto jako ozbiljno

ČADA

Kako zna tvoja gospođa Kugla o cem je rijec. Kazu da nije strasno.
A vidicemo ocemo ga uspjeti promrdati.

šajzika

Jucer. temperatura na parkingu
Audentes fortuna iuvat

Šokre

Blago tebi, skoro ti pun rezervar

maverick

Pa da...ne vidi nista pozitivno ...ja na toj slici vidim pun rezervoar, vidim da stoji , tj nista ne radi a dnevnica ide  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Vidim neće me smuđ na blinker pa ajde da si namontiram dva štapa za šarana a može i somče. Muvam se po hodniku,drloga svagdje i stanem na jedan štap i on pukne ko da je od stakla na predzadnjoj ringlici a nisam pecao pet puta sa njima jer ne pecam šarane. ajde kopaj po starim stvarima i nađem neki kao rezervni špic i naredim ga tako da to sada na nešto liči i počnem opet spremati taj drlog što sam ja napravio. No kako sam uspio prevrnuti kutiju sa sitnim udicama dok sam ostale skupljao normalno da trapavac (ja) stane na jednu i to najmanju i zakucam ju u petu. Uzmi klješta i jedva-jedvice ja došao do udice(nemogu nogu zakrenit toliko) i izvadim je nekako. Danas je dosta nestašluka za mjesec dana. Ne idem na vodu jer ko zna šta bi me tamo dočekalo. :crutch:

Mornar Popaj

Danas mi se dogodila scena iz filmova  :pije:
zove me frend koji ima restoran i beach bar, da mu hitno donesem koliko god imam kovanica po 1,2 i 5 kn i novčanica po 10 i 20 kn. I ja mu fino izbrojim 800 kn u željezu i još 700 u papiru, spakujem sve to u najlon vrećicu, sjednem na skuter i gas na plažu do restorana. Negdje na pola puta izleti mi lik i ja zakočim da ga ne naguzim, puče najlon vrećica i padne mi pod skuter na po ceste  :angry5:

I naravno, kako sam kočio, tako sam kočio preko svega. Pola novčanica sam zgužvao, nekoliko poderao, a sve kovanice se razletile po cesti. I sad zamislite scenu, promet stao, ljudi se smiju i sviraju, ja kupim kovanice u đepove, na asfaltu +100  :uf:

Izlaze neki rusi i na tečnom njemačkom mi dobacuju, brauhen zi hilfe, reko, najn danke, stignem ja to hehe...Nisam znao dal bi se smijao ili plakao. Na kraju uspio sam pokupiti sve i jednu kovanicu, a šteta u papirnatima je bila oko 100 kn.
Sve u svemu, dobro sam i prošao  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Smithwick maniac

Svi nesto pisu samo ja sutim i gutam...
A mozda mi i najteze...
Pa ajd da se i ja pozalim.
Evo me u Biogradu na moru patim za Dravom i Dunavom.
Gledam prognozu i vodostaj vrijeme idealno za somove...
Zlo!
Do kraja mjeseca robija.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

vedro

Reci ti nama gdje da mi uhvatimo kojeg brkonju pa bar vifis sliku :stripii:

mlb

Citat: Smithwick maniac  u Srpanj 25, 2015, 13:32:07
Svi nesto pisu samo ja sutim i gutam...
A mozda mi i najteze...
Pa ajd da se i ja pozalim.
Evo me u Biogradu na moru patim za Dravom i Dunavom.
Gledam prognozu i vodostaj vrijeme idealno za somove...
Zlo!
Do kraja mjeseca robija.
Ooo znam kako ti je!! :BangHead: