Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Parkirao u županijskoj i uredno kupio bon za sat vremena 4kunića. međutim žene u kupnju, ja u ribičku trgovinu (bez kupnje-i to je brak  :love5:) zakasnio sa nadoplatom dvije (2) jadne minutice, žurim, vidim kako mi stavlja dar na šoferšajbnu, vićem, kukam....
odem u njihovu upravu, nisam kažnjavan, oprostili mi kaznu  :blob6: odmah kupio 200m silka- normalno žene su krive  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

A tko drugi nego žene heheh neka si ti bar silk kupio pozdrav  :icon_thumright: :occasion14:

maverick

Jozef kako god okrenes nakon prve godine braka žena je uvijek maler  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Žurim danas sa posla da stignem sinu u školu na dane kuruha i druženje, i puče guma, stigao nisam  :grave:

maverick

Pa taman sam pomislio da opet neko njesra...nije guma problem...vec si ti sigurno malo lijen za ovakve aktivnosti  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma prijatelju ne bi vjerovao kojom brzinom sam ju zamjenio, samo dok sam šarafe popustio uh, sve riješeno idemo dalje, sam nisam na druženje u školi sinu stigao to me  :angry4:,

Greys

dravski pecaros

e tako je kad pukne octana onda je zlo..svom srecom pa majstor zule reko da ce to ljepo moci srediti  :toothy10:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

dravski pecaros

10-40 255 ali mojom greskom vratima od auta ju slomio  :BangHead:

alexdja

Auuu gre'ota... :crybaby2:

Taj mi se sviđa baš!

Hoće li se promeniti osobine štapa kad ga popraviš? :icon_scratch:

dravski pecaros

nebi puno trebale jel je puko u donjem djelu..sad vidit cemo...i meni se sviđa jeko nazvo ju drugom curom  :icon_biggrin:

alexdja

A pa ako je dole nisko ne bi valjda trebalo...

Može da ubaci nešto teže onda da ga izbalansira još bolje... :icon_biggrin:

Sve najbolje! :thumbsup:

dravski pecaros

Kugla

Eto samo sranja ove 2013. godine, upravo se vratio sa sastanka sa gazdom i neće mi produžiti ugovor, opet na Biro, bemte srećo, kud je sve u k.... sad opet bez posla.