Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Srećom nisam nikoga, taman krenem iz dvorišta i vjetar zatvori kapiju u djeliću sekunde, i jebiga  :BangHead: :crybaby2:

Slaven

Razbi si jaje od glavu, smrvi ljusku i baci ju preko desnog ramena. Evo ti besplatan savjet, a ako nebude funkcioniralo onda imas ozbiljan urok koji se ne moze besplatno rijesit :stripii:

raso

Predlažem cigančice za skidanje uroka. Obavezno kontaktirati Čavu :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Plaćanje kod Tunje :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Rašo je neozbiljan kao i obično  :no: a Slavene ovo su mi već nudili  :uf:
Kako god krećem u akciju, jer nemam što izgubiti.  :ok:

kuka

Lako kolega za auto. Mene strefilo srce na cesti, hitno prebačen u Brod na operaciju i sad sam u Krapinskim toplicama.Ode cijela sezona.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

vatrogasac

Kuka ja se zabrinuo za tebe, ne javljas se nista ni na forumu a meni glupo poslat poruku bilo,jel sve ok sad?

kuka

Dobro je. Dobio dva stenta. Srce mi nije stradalo ali su mi žile u lošem stanju. Masnooooo.

Kugla

Kuka želim ti brzi oporavak, ne bi ni ja klepio auto da nisam pod stresom, stres me uništio i rekao mi liječnik pod hitno da se riješim stresa ili neće valjati. Odmaraj i ozdravi!

kuka

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kuka sad samo lagano, puno odmaranja i nikakav fizički rad, lagana šetnja i odmaranje, opuštaj se uz ribolov, ali nikad sam, uvijek neka je netko sa tobom, barem sad na početku.

tole

kuka....samo lagano i sve će bit ok.

mene od nedjelje trese gripa...sinoć sam mislio da sam gotov....temperatura 40.3
u životu nisam bio tako bolestan

Jožef1

kuka- što brži oporavak i samo polako  :thumbsup:
tole- i ja sam odležao 3 tjedna  :uf: pomaže tri šešira  :sha: čavao u zid, okačiš šešir te cugaš kuhano vino dok god ne vidiš tri šešira (dobrano se preznojiš)- želim Vam što brži oporavak i na pecanje  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

ps

Citat: Kugla  u Travanj 09, 2015, 11:21:32
Kuka želim ti brzi oporavak, ne bi ni ja klepio auto da nisam pod stresom, stres me uništio i rekao mi liječnik pod hitno da se riješim stresa ili neće valjati. Odmaraj i ozdravi!
Svi doktori znaju reći da se riješimo stresa, ali ni jedan ne zna kako da to napravimo  :book1: Kuka drži se, Tole, ja imam gripu svakih 10-15 godina, temperatura preko 40, buncam, baljezgam i mogu je jedino skinuti tuširanjem. :angryfire:           

maverick

Sex i pecanje...jedine dvije stvar koje skidaju stres...   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"