Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Hemingway

Hvala mossi
Juče se nacrtao neki tip u kancelariji i pita koji je njegov stol
Uzeo sam ga za ruku i odveo u WC rekao mu evo ti stolica i zatvorio vrata za njim ...
Kolega koji se nalazio tu pruži mi ruku i reče da mi svaka čast ..
Taj što je došao neće ostati dok sam ja živ ..
Šefu sam rekao da mi idiote koji se neznaju ni predstaviti nešalje i neprima
A ako mu on treba nek ga sebi u krilo uzme ... meni netreba takav..
Ima da se raspiše mjesto pa da izaberemo sebi koga hoćemo a ne ispod ruke nekoga preko veze ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

kawasaki

de gasi ovu temu... imate psihijatre za ovo  :uf: :ok:

nakon par postova treba mi dva sata odmora  :flasica:
Brzi od Bolena.

zvona

Jedva dočeko da idem zarađivat euriće i za vikend trebo u austriju i večeras se oskliznem na stepenicama i polomim par kostiju u stopalu..kaže doktor minimum 6 tjedana u gipsu..bolje da mi je auto izgorio nego što mi se to desilo

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Prijatelju želim ti uspješan oporavak, lezi i odmaraj, te sitne koščice u stopalu su sranje, ne mogu se namještati i kako zarastu zarastu, imao sličan slučaj, samo poštivaj ne gibati previše nogu, da se sve smiri kako treba, inaće kasnije bocka i boli.

mossi

ljuska

ne bi te htio plašiti ali i ja sam polomio neke košćice u stopalu prije 35 god. i što sam stariji sve više boli na mjestu preloma

mossi

Ja sam povredio zglob palca desne noge, kao klinac na sportu.
I dan danas kad se obuvam, ponekad me tako zaboli da mi suze krenu.   :veryangry:

zvona

svi kažu da je zeznuto kad slomiš stopalo..al jbg..men je bitno da zaraste da mogu ic radit..ekipa ode u nedjelju a ja osta..neko me ureko haha.kad god se veselim nečemu i dugo očekujem to..mora mi nešto loše dogodit.a što se tiće lomova i boli poslje..za sad nije toliko bolno..3 prsta desne ruke.dva zgloba ostala deformirana..ključna kost dva puta i napuklo rame..a da ne nabrajam padove s motora i slične gluposti..

vedro

Meni pukla 5 metatarzalna kost i jos sam na bolovanju. A proslo 5 MJESECI.
Samo da naglasim nakon 6 tjedana nije zaraslo :no:

kuka

Zvone, znam da treba eurića ali bar je Sava blizu. Drži se
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

dravski pecaros

ev ujtro ode na operaciju tako da me 4-5 dana nece biti na forumu... :uf:

ps

Apsolutni vladar Karašice, sretno. :hello:

mossi

Druže, brz oporavak ti želim!  :icon_thumright:

:occasion14:

DIDAPATAK

..pridružujem se željama  :occasion14:..ako mogu kako pomoći javi na p.p...
.. :baba: