Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Pa lega ovo je više nego sranje, što bi kako ispade, sad ga sa drugim sonarom potražiti iako mislim da je sad svejedno jer taj i da ga nađeš neće raditi

pajdo77

Ovo je baš peh na kub a ne na kvadrat.

umpahpah

to ti je moj Kugla alkemija,cijelo vrijeme razmišljam o novom sonaru i ta energija je vezala na sebe sve što treba da si uzmem novi sonar!!! Najiskrenije rečeno!!!  :hello2:

maverick

Mobitela nekoliko, alata za omanju radionicu...ključeva da i ne spominjem...i neki dan mi na flosu ispadose svi kljucevi od auta i kuce...sreca pa je Jura "prva udica sela" upecao s magnetom, a ja i Ćava smo prosli mjesec upecali njegove  :stripii: 
Uvijek ti netko kaze a kako ti se to moglo dogoditi...jbg kad si na vodi 300 plus dana...dogodi se svasta , nekad to bude nesto lijepo ali nekad to bude i ovakva njesra...I da zaboravih reci da mi je jednom i jedna selva pala  u Dravu  :stripii: i to nova od 30 ks.... :stripii: izvadilo se...ali jbg...pala je  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: umpahpah  u Kolovoz 19, 2015, 10:58:11
to ti je moj Kugla alkemija,cijelo vrijeme razmišljam o novom sonaru i ta energija je vezala na sebe sve što treba da si uzmem novi sonar!!! Najiskrenije rečeno!!!  :hello2:
Sad neki lowrance 7 hds i miran si.
To je tako moralo biti
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma vec je uzeo 5 hdi  :stripii: nije mogao cekati ni dostavu do sutra...mora beba danas na vodu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Mislim da danas nece biti nista od pecanja.
Samo ce gledat u tv :stripii:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Citat: šajzika  u Kolovoz 19, 2015, 14:01:38
Mislim da danas nece biti nista od pecanja.
Samo ce gledat u tv :stripii:

umpahpah

Hebat ću im kevu zbog danka koji su mi uzeli!!! B-)

maverick

umpahpah

gdje je onaj otpao ni tvoja pila ne bi pomogla!!! nije moglo biti dublje i veća struja!!!  :uf:

raso

Koliko je to para u smuđevima :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Kugla

Zrine brzo si se ponovio, kad je aldomaš?

šajzika

Sad je jadan izbuljio 5milja kuna a ti bi jos popio i pojeo na njegov racun :uf: :stripii:
jos da mu ja dodjem na pivo i da covjek uzme strik i da se objesi
Audentes fortuna iuvat