Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Odmah je stap zavrsio na bubnju.
Ako mlb mazne jos jednog slijedecih par dana i camac od Sajzike ce biti na prodaju :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

camac i motor su na prodaju , pogledaj kupujem prodajem  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Aaaaa zesci maler te dere ovih dana
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

A jbg...znas proceduru...cigancica i rijesena stvar...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

prcko

TonyC

Sg.Pepper

Bolje da sam na tvrd qurac sjeo neg sto sam ustao iz kreveta! Naime prica ide ovako: prije 2godine skupim 1500€ za camac potom mi rikne lamela na traktoru koju sam platio 1200kn znaci nist od camca! Sad skupim 1000€ za (pogadjate) camac, jutros mi rikne pec od centralnog grijanja i sad ja opet uzmi lovu i kupi pec koja kosta ni manje ni vise nego 1000€ sa popustom! Eto tako mi i treba!
dec d vej aj lajk it....

mossi

Nemoj da skupljaš lovu nego uzmi na kredit!  :tongue3: :ok: :rofl2:

Sg.Pepper

Ma nema vise zezancije, uletit cu u kredit ko vuk u stado ovaca, i u inat cu uzeti kredit u svicarcima pa da vidimo cija majka crnu vunu prede!
dec d vej aj lajk it....

ps

Citat: Sg.Pepper  u Studeni 09, 2016, 10:37:00
  Sad skupim 1000€ za (pogadjate) camac, jutros mi rikne pec od centralnog grijanja i sad ja opet uzmi lovu i kupi pec koja kosta ni manje ni vise nego 1000€ sa popustom! Eto tako mi i treba!
Gledaj to s vedrije strane, a šta da peć košta 1500 eure?

Kugla

Bježi od kredita ko vrag od tamjana  :takoje:

Dukulele

Evo da si ja napokon javim da se iskukam nekomu tko me razumije! :)
Stvarno me nece u zivotu  da prva dobra zimska sezona, kad svi hvataju ribu ko sumanuti, prolazi  bez mene.
Naime, proteklih par tjedana sam bio u fazi mjenjanja posla,  otkaz, novo zaposljavanje,  ufuravanje u drugoj firmi, svasta nesto - stvarno nije bilo u redu da Sefiki spominjem pecanje ... Skratila bi me za glavu.

Ovaj tempo ce nazalost potrajati jos kojih tjedan-dva,  taman da propustim sve sto vi sad udarate :)  Jedina mi je i zadnja nada moj vjerni kapetan Pajdo koji bi mogao rukovati operacijom Crni Smudj u nedjelju ako se uspijem iskrasti od sefike :)

Bistro momci!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

joker

Nista ne propustas vidis da su galerije prazne :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata