Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Ja htio ispast posten i da ne radim poznaniku bezveze kazne i eto mi ga na! Ma nije mi toliko ni zao tih 200€ izgubio sam puno vise u zivotu al se nemogu pomirit sa cinjenicom da me krkan prevesla!
dec d vej aj lajk it....

maverick

Nije ker kriv...a gazdu uvijek stigneš natamburati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pitaj ti njega jel on zna koliko tek košta njegovo liječenje :takoje:. Sutra lijepo plastični stol i četiri stolice u gepek pa lagano sa pajdašima na prvu livadu preko puta levatove kuće,ono preko puta kapije. Sjednete lijepo i pijuckate a svako malo pogledate prema njegovom dvorištu. Evo njega za dva dana sa lovom i još plaća cugu što ste popili ničim izazvan. :baba:

Sg.Pepper

Necu se zamarati sa budalom, znam da ce mi naletit kad tad, a ona ce biti jos sladje.
dec d vej aj lajk it....

šajzika

Jednodjelni blank.
Cca 220cm bio nekad.
Stari stisnio vratima i danas puknem kontru i pukne moj ljubimac
Audentes fortuna iuvat

maverick

:eek: vrata su zlo za takve stvari...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Pukla struna, puko štap... jbt jel salmo čitav?

ps

Kada će se već desiti da prvi puta pecaroš shebe štap? Uvijek nam to napravi žena, stari, kolega... :stripii:

šajzika

Citat: SMT  u Srpanj 19, 2018, 20:32:03
Pukla struna, puko štap... jbt jel salmo čitav?
Ostao citav, jos uvijek vadi bucove
Citat: ps  u Srpanj 19, 2018, 20:41:02
Kada će se već desiti da prvi puta pecaroš shebe štap? Uvijek nam to napravi žena, stari, kolega... :stripii:
Tak to mora biti, nismo nikad krivi :stripii:

Sad moram neki drugi stap a neznam sta  :angry3:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Ponesi mi taj vrh za fider...

pajdo77

Poznavajući tebe prije nego si napisao tekst već si ako ne kupio onda bar ošacovo tri nova  :stripii:. Možeš brže promjeniti štap nego što se u hokeju promjene one leteće izmjene  :occasion14:

feco

Hoće li mi itko vjerovati da sam prije par mjeseci kupio Daiwu Certate, polovnu ali kao nova , i sad je hoću staviti u pogon, a nje NEMA, ....sve sam pretražio, kao da je u crnu zemlju propala. Pa ovo je da se baciš u liman od muke.  :violent1:
BRZO I BEZ VEZE

mossi

Ma naćićeš je kad je nadješ gde si je od žene sakrio..  :icon_thumright: :rofl2:

Ili je žena našla prva.. što ti je lošija varijanta.  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

No

feco

:rofl2: :rofl2:
Ma nije žena u pitanju....žena dobra ko kru .  :stripii:
BRZO I BEZ VEZE