Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Nakon desetak dana kasnije nazvali me da dođem u ponedjeljak u bolnicu radi operaciju donjeg dijela kraljeznice.
Ponedjeljak me primili smjestili, napravili, ekg,krv,urin isto sve treba pred zahvat.
U utorak još jednom na iskopcavanje pma srca i rekli mi u srijedu u 8 ujutra operaciju.
Istuširam se i obrijem potpišem papir i u salu za rezanje.
Probudio sam se u pola jedan popodne. Sav u nekom blagom sutu od narkoze.
Sestre i doktori rade za deset, izuzetno ljubazni, obilaz me svaki 15 minuta ili kad stignem dugme. Bolnica uredna i sređena kao hotel.
U 4 popodne osjtim da mi prestaju osjetila na podrcju testisa, debelog crijeva i na kukovima
Kažem sestri dezurnoj da to osjecam i da mi se cini da nije dobro.
Pozove nerokirurga, on naredi odmah slikanje na ct.
Slikali me za pola sata, ja sav izrezan se prebacujem sa bolničkog kreveta na dasku od ct, jbg 136 kg njih dvije me ne mogu pomaknuti.
Uslikali gleda neurokirurg sliku i kaza sestri okupi ekipu odma ponovo operacija. Pojavio se tromb u rani koji seta i pritišće zivac i da do ujutro može biti veliki kolaps.
Ponovo u operacijsku, skupili se svi kirurzi. Anesteziolg, napunili me nekakvim adrenalinom za hrabrost i prij 22h poceli operirati.
Zavrsili u pola sata iza ponoci.dovezli me u sobu stavili na krevet i bude me kad su me probudili nastali problemi hoću ja dolje sa kteveta, isao bi setati, a noge uopce ne osjetim. Dođe jedna gospođa i kaže sad će ona to riješiti, da mi malu inekciju i probudim se juzros u devet kao da me je kamion zgazio, koljena krvava jer se operaciju kraljeznice rad na nakakvoj lopti i noge stave na neke drzace a prsa ispred tzv lopte.sav sam bio plav.
U jednom danu dve totalne anestezije ukupno 7 sati.
Jutros nisam osjecao jaja ni kitu, ni debelo crevo sve utrnilo, bodem se iglom i nista, kazem doktorici veli ona da će to nadoci tokim dan i evo nadolazi sve bolje i bolje
Imao sam sreću pa su me radila dva vrhunska neurokirurga u Vinogradskoj bolnic.
Za par dana kući, onda mjesec dana odmah u Varaždinske toplic
Na oporavak.
Rekao mi je da zaboravim iduca 4 mjeseca na čamac i pecanje, sa obale moze sjedenje preko 10min ni slucajno dok god on to ne kaze a to bi moglo biti za 4 mjeseca
Bolovi koje sam intenzivni trpio zadnje 4 godine su nestali. I rekao mi je kirurg da sam došao u zadnji čas koliko mi je bio sužen kicmeni kanal, me noze vjerovati da ja sa takvim ledima sjedim 6-7 sati u camcu a sjedenje u camcu, autu, kamionu je opasno za leđa zbog vibracija
Za dva dana bi trebao kući da zaraste rana i na oporavak
Jako je to jbna operacija struganje kosti kralješka.
Eto iz prve ruke ako koga sto muci neka pita dok sam na izvoru podataka
Sve pohvale sestrama i doktorima, ljubazni fini ugodni, sve hoce ibjasniti i pomoći za ocijenu 10.

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Cuj ti njega.pa kud u ovoj temi?dvaput drogiran i ni priveli te nisu,napokon se hvala Bogu rjesio bolova,ide kvasit pozadinu mjesec dana u toplice i vratila mu se osjetila u prepone a bez viagre .da je meni tako ja bi misu odma uplatio.salu na stranu dobro je pa je na kraju ispalo sve kako treba biti a za ribolov ima vremena.dolazi zima,za njom lovostaji pa ces taman za novu sezonu bit u top formi.jos ces ti puno zemlje lopatom prekopat u potrazi za glistama-to ti je dobra terapija za ledja.drzi se i osobno ti zelim sto brzi oporavak.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Vidis H kako pajdo ima samo pozitivu...mada..neka si se rijesio tog problema...Sad mozes koje vrijeme mrdati po internetu dok se ne oporavis....A onda opet po starom  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Hvala care na podršci,  vec se jutros osjecam bolje.

No

Lijepo sam mu rekao, imaš sreće da si XXL tip. To kičma ko bandera, ako taj kirurg to ne može riješiti, riješim ti ja jedno popodne kad se vratim s pecanja.   :tongue3:

Hvala bogu da ti doktori postoje i da je sve ok, ali već kad je tamo trebao bi tražiti da mu zategnu i tetivu na ruci, zbog kontre.
Moglo bi se još toga zateć, al eto...  ne može  baš sve  biti kao CD :uf:

S tim starim ljudima sto problema ... 
To bi hodalo, to bi pecalo, to bi sexalo...

Eeeee kakva su to vremena došla  :stripii: :stripii:

rj

Citat: Harley  u Listopad 26, 2018, 04:57:33
Hvala care na podršci,  vec se jutros osjecam bolje.

bitno da se kita diže ostalo je prolazno  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Taman za vikend lepo vreme idemo u vožnju motociklima  :character0032:
Naidju krize, drukcije grize...

feco

Harley, samo se ti dobro oporavi. Optimizma radi , samo da ti kažem da je to isto prošao moj brat.....eno ga sad ko novi. :hi:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

Sve kontam da je žena doplatila da može seksati odmah, ali su ribe podmitile doktora da ne može pecati cijelu sezonu.  :stripii: :stripii:
Zezamo se i drago nam je da si dobro.  :hi:

maverick

Citat: rj  u Listopad 26, 2018, 05:55:02

bitno da se kita diže ostalo je prolazno  :stripii:
E baš ti da mu dadeš savjet  :stripii: H ...ako budeš kuma slušao...treba će ti još dječijih soba  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Harley

Kad su mi prije 5 godina ugradili stimulator srca priča goktor vica.
Raspituje se žena za muža kojemu je rađen  EMS. Pita doktora kad će muz smjeti sexati. Kaže dok za petnajstak dana. Veli zena super do sad nije nikako.

Kugla

Harley uspješan i brz oporavak ti želim, i sam sam xxl kako kažeš i prošao sve pretrage i prognoza liječnika ako ne budem vježbao svaki dan da ću brzo završiti kod njega pod nožem, a nikako da krenem ni sa vježbanjem ni sa skidanjem tih x-eva, čuvaj se  :ok:

mlb

Prošao sam to sranje!! Ne poželi nikom , a o tome da ćeš biti ko nov to zaboravi!!  :no: Naaravno da se sve doknekle vrati u normalu ali jedan krivi potez i da vidiš kako te podsjeti da si rezan!  :BangHead:

Harley

Nedaj Bože nikome.
Decki hvala na podrsci.