Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Meni trenutno nije ništa slaba temperatura  a 99% sam pozitivan ali najviše boli na testiranje moram čekati do 26.11 znači 7 dana

pajdo77

Dravski! Izuj čarapu,pomiriši ju i ako ne osjetiš da smrdi u ku*cu si. Zaraženi gube osjet mirisa a i okusa. Ako možeš žvakat luk ko jabuku a da ništa ne osjetiš opet si u ku*cu. Svi pišu da se gube osjetila okusa i mirisa kod zaraženih. Valjda onda u tome ima i istine. Ako osjetiš da ti čarape smrde onda ti ni vrag nije,pakuj alat i na vodu,dosta si se folirao. Nikakve ispričnice ovaj konzilij ne prihvaća. Bolovanje zaključeno u vašem slučaju  :stripii:

dravski pecaros

moram u izolaciju i testiranje radi toga što sam u 6 dana bio sa 4 pozitivne osobe u bliskom kontaktu... ne pada meni teško to nega ako sam pozitivan od dana testa ja moram biti doma još 14 DANA  :crybaby2:

Rap

Citat: dravski pecaros  u Studeni 20, 2020, 15:41:07
Meni trenutno nije ništa slaba temperatura  a 99% sam pozitivan ali najviše boli na testiranje moram čekati do 26.11 znači 7 dana
Zasto tako dugo moras cekati?Kada si se prijavio?

dravski pecaros

Danas ujtro zvao..neznam i kolega zvao isto 26 naručen...a ja sam zadnji puta sa zaraženom bio 14.11 a juče sam blage simptome imao sad mi je sve ok..

Rap

Zvao u Osijek??Kad cu ja onda stici na red ja tek trebam zvati u Ponedjeljak!!!

maverick

Da, i ovi moji zovu...pa cekaju...uglavnom kad dobijes nalaz...ostane ti izolacije jos dva tri dana...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Da u Osijek na 511-050 možeš i sutra od 8:30 do 12 ...ali moraš uporan biti teško ih dobiti

Rap

Nista drugacije nego i za drugo kada trebas zdravstvo.

No

Zdravstvo je kao i mnogo stvari u ovoj zemlji, zbrkano i zdrkano a ta korona je došla kao šlag :ok:

Nazovem dr. i kažem - desilo mi se da sam u trenu iz nekog razloga prestao disati, onesvijestio se i pri padu rasijekao čelo. Jasno mi je da je kasno za šivanje, mogu li doći u ordinaciju da se rade  pretrage, da se pokuša utvrditi zašto mi se to desilo, jer moglo se desiti ili može se desiti dok vozim auto ili dok sam u čamcu.

I

Odgovor je - ako mi se ponovno desi, da odem na hitnu  :uf:  jer korona je... bla,bla

Za ranu se podrazumijeva da ju saniram sam
Za problem se podrazumijeva da ga riješim sam

tutnja

Normalno da je čekanje.. Sad je berba para, 700kn pregled, a xy ljudi ide i plaća.. Redovi kao nekad davno za kavu, šećer, ulje.. I onda npr. izađeš van s pregleda i pokupiš virus, možeš tim papirom obrisati dupe..
Jasno mi je kad npr. kolega mora imati potvrdu zbog ukrcaja, posla, ali mu firma to refundira. Nisu mi jasni oni koji bace te pare tek tako, a sutra nema za crnu kiflu..  ali eto, ima papir

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

pajdo77

Dobro No jesi ti gledo film "Rambo"? Jesi vidio našeg legu Silvestera? Uzmeš ko on šaranku br 2 sa okcetom,ne pločicom. Strunu bar 15 libri,šartez zbog boje,osmonitnu da ne šušti dok ju provlačiš kroz kožu,zagrizeš dršku od štapa sa eva pjenom (pluto nije dobro,pljuckat ćeš komadiće još dva sata) i šivaj  :stripii:. Nakon toga ranu premažeš mašću onog jazavca i stvar riješena. Kad ti moram kazat baš se ne znaš snać  :rofl2:

No

tutnja

Pajdo legendo!
Nisam čak ni blizu Ramba iz 5-og osnovne, ali ko ludi klinac sa nekih 16-17 god.  sam si zašio taban razvaljen na školjku
Nije bilo struna tada pa je i obični konac bio dobar, boju ne pamtim.. Samo ga dobro namastiš, zaliješ ranu rakijom i vozi miško

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

pajdo77

Svaka čast. Meni u firmi eksplodirala boca u ruci,isjekla mi cijelu šaku i prstiće. Ajd dali mi injekciju u dlan,to utrnulo pa nisam ni osjetio. Kaže neki mesar-kobasičar sa pet sati radnog staža(došo taman sa faksa,nema ni 40 godina a bome ni kila) pa kaže "injekcija u prste bi te više boljela pa ćemo njih šiti na živo". Šta na "živo"??? Dvaput su me oživljavali  :rofl2:. On će meni "na živo"  :stripii:.