Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Ma kaki alkohol..niko nije potegnio ni kap rakije nemoš vjerovat...

umpahpah

onda bas zato!!!  :stripii: :stripii: :stripii:
jebes mesara koji se ne prevrne dok odvaja glavu na vjesalima,kao moj mesar  :flasica: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

kad je "kilava" ekipa kolinje zna bit zaebano
neke godine sam pozvan kod kolege da dođem pomoč jer deda je star nemože više a svinje 3kom 200-210 kg ...
pošto sam i ja "kilav" povedem "svog čovjeka" ...da skratim njih 5 ušlo u svinjac i potukli se sa bravcima  :stripii: otresle ih svinje ko dite slinu ...  :rofl2:
izišla ekipa iz svinjca sva u govnima  :rofl2:
kaže moj pulen di je rakijica ? odmorite pa ču ja to završit samo da sa svinje smire ....dajte sajlu i sikiru ...
za 10 min uđe u svinjac sa sajlom guc guc gic gic ...joza dolazi daj sikiru i nož ....sajla na njuški ja preuzeo on tupom stranom sikire kvrc po glavi ...vepra ko grom da je pogodio pade dole ...uze čovjek nož i završi sve u roku odma ...tako smo završili i ostala dva ...lance i vješala smo ostavili ekipi  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

zvona

Nije kilava ekipa..grješiš..skupa smo poklali oho ho svinja..kriva je nepažnja i brzopletost mladog derana.( 17god).što se tiče hvatanja zna se kako ide isto tako tko kolje i ubija pištoljem ili sjekirom..krmače od 250-300kg idu ko od šale..4-5 ljidi dosta

ps

Citat: zvona  u Studeni 28, 2014, 09:03:56
Nisu hehe..domaće su..ma komšija radio naopako i jbg..zaradio sam 12 unutarnjih šavova i 15 vanjskih..sad još slikanje i kuca..najest cu joj se kobasica hebem joj
Zvona pored tolikih šavova moći ćeš jesti kobasice samo na slamku :uf:

DIDAPATAK

..auuu druže..al te potkačio.. :eek:
..da se ti nisi njemu muvo oko cure ili seke  :icon_scratch:..dobro si prošao ako su kost i zubi čitavi..samo redovito previjanje i bit će o.k...jedino će poslije biti malo veselja jer će ti dlake od brade jedno vrijeme rasti unutra pa će biti problema sa izbrijavanjem i mogućim upalama kože oko ožiljka..hebiga..sreća pa si se oženio  :stripii:..ali i konobarice pale na zločeste momke sa ožiljkom  :stripii:
..masa sranja se događa na kolinjima..najgore kad se ljudi opuste..što zbog rakije što zbog onog lakoćemo..ja sam jako rano nabavio mesarski pištolj samo iz tih razloga..samo jedan na sajli i ja..i osim manjih ogrebotina sam dobro prošao..sad mi leđa i pamet više ne dozvole taj dio sa koritom i vješalima  :takoje:
..drži se ..
.. :baba:

zvona

Pa uoravo to dida..opuštenost i nepažnja tko šta radi..on nije trebo to radit šta je radio al jbg..kad sam ja bio na svinji i nisam vidio tko šta radi i tko ce dodat cjev da ju stisnemo..sto puta smo to dosad radili i uvjek sve oke..npr brat na sajli ja pištolj i nož..ostatak drži..i sve ide kako treba kad se zna tko šta radi i šta može pojedinac odradit..učite na tuđim greškama hehe

Alija

Citat: rj  u Studeni 28, 2014, 09:45:42
kad je "kilava" ekipa kolinje zna bit zaebano
neke godine sam pozvan kod kolege da dođem pomoč jer deda je star nemože više a svinje 3kom 200-210 kg ...
pošto sam i ja "kilav" povedem "svog čovjeka" ...da skratim njih 5 ušlo u svinjac i potukli se sa bravcima  :stripii: otresle ih svinje ko dite slinu ...  :rofl2:
izišla ekipa iz svinjca sva u govnima  :rofl2:
kaže moj pulen di je rakijica ? odmorite pa ču ja to završit samo da sa svinje smire ....dajte sajlu i sikiru ...
za 10 min uđe u svinjac sa sajlom guc guc gic gic ...joza dolazi daj sikiru i nož ....sajla na njuški ja preuzeo on tupom stranom sikire kvrc po glavi ...vepra ko grom da je pogodio pade dole ...uze čovjek nož i završi sve u roku odma ...tako smo završili i ostala dva ...lance i vješala smo ostavili ekipi  :rofl2:

...zato se razlikuje majstor mesar ,od plaćenih ubojica  :stripii:

Slaven

Uvijek neka sr.... na tim klanjima :pirate:

zvona

Zakrpan..cjepljen idem kuc napokon..nameračio se jučer da danas odem pecat al od tog nema ništa..

Jožef1

Citat: ps  u Studeni 28, 2014, 10:06:01
Citat: zvona  u Studeni 28, 2014, 09:03:56
Nisu hehe..domaće su..ma komšija radio naopako i jbg..zaradio sam 12 unutarnjih šavova i 15 vanjskih..sad još slikanje i kuca..najest cu joj se kobasica hebem joj
Zvona pored tolikih šavova moći ćeš jesti kobasice samo na slamku :uf:
ps. gdje sto izvuko  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:
zvona, svako dobro, što brži oporavak  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

joker

alkohol je vrag na klanjima ja znam jednu ekipu koja je potrošila kutiju metaka sa pištoljem za omamljivanje pucali su s vrata od svinjca :stripii: :stripii: :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Sad sam siguran da me netko urekao! Uz sva sranja, danas još i ovo  :BangHead:

maverick

Jesi  to malo nekog naguzio   :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"