Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo danas padao led jedno 5-6 min u Petrijevcima užas.

mossi

maverick

I nas  tukao punom parom...sve se bijelilo od leda...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma da satralo nas ni pivo sa šanka iz bašte nisam uspio pokupiti heheehheh

maverick

Ja sam u zadnji tren uvezao aute u garažu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

maverick

Isao sam poslije za Os...puno kiše i ništa više

Kugla

Jebi ga nemam garažu, al ko ga hebe, gledao sam danas nije po autu ništa jel kod mene u ulici nije jako padao kao pred onom birtijom

TonyC

Mogu reč da sam auto na sigurno , samo mi glava ostala malo više kvrgavija nego inače !  :toothy9:

mossi

Prošle godine mraz uništio svo voće, ove godine grad.  :BangHead:

Juče nas je ovo nevreme dotuklo.
Sve osim kajsije je rodilo kako se samo poželeti može,
a onda juče u 10 minuta..

"Grožđe je obrijano, bašte i okućnice poplavljene, usevi sravnjeni sa zemljom. Ima slomljenih prozora, roletni... Prošle godine je bila katastrofalna suša,a sad ovo... a i Kula je privredno uništena... možete zamisliti kako je ljudima", izjavio je za RTV Perica Baća.

Nevreme nije sva podrućja jednako zahvatilo, Sombor  je OK, ali voćnjak je dobio po pi*ci!  :violent1:

zvona

strašno kod mene je bilo nevrjeme isto prije 3 dana ali bez leda.. i šta s tim ljudima kojima su otišli usjevi..nešto če se oporavit ali dosta toga neče..a pošto je kriza u državi.čisto sumnjam da će biti značajne pomoći od nje.. žao mi je tih ljudi.

peugeot

jako mi je žao tih ljudi jer oni ovise o vremenskim uvjetima ali zato postoje osiguranja koja koliko toliko podmire štetu 

zvona

da ne ulazim u detalje o osiguranju itd nama je na 4.5 jutra isplačeno 400kn i rečeno ostatak če bit kroz neko vrijeme..a to vrijeme nije doslo  nikad.. na 4.5jutra bilo je 20 m kukuruza..eto toliko od mene  :thumbsup:

Daj Bože da ljudima kojima su usjevi otisli u klinac da im osiguranje pokrije sve.. jer od čega će im krave,svinje itd živit???

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

danas me opet ubila kiša...