Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Sad opet lije kao iz kabela
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jel ima neka dobra aplikacija da se stavi na komp sa tim oblacima i ostalim sličicama kako bih vidio odakle dolazi nevrijeme i kada odprilike stiže? Dobro bi to došlo za pecanje tako da znam jel kretat ili ne na vodu.

maverick

Zove se ALARM ZA KIŠU ..samo imas za mobitele i za pc...pa vidi za sto ti treba...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

alex7777

ko nije bio do camaca bolje mu je   :takoje:  danas pol camca vode pljusko sam 6 camaca 2 sata  :pirate:

im84

Koji je ovo potop danas, i koja je to kolicina kiše. Ljudi, gledajmo čamce
#foxrage
#fox_rage_fishing

pajdo77

Sad sam došao sa Drave i tko nije a nema ceradu neka ode. Čamci su puni i ako još zapne neko deblo a pliva svaki vrag po njoj moglo bi biti podmornica. :hi:

TonyC

Sinoc sam bio obić josipovaćku flotu , dva su bila pred potop , jedan od njih je moj , a da nekažem da sam samo tri sata ranije bio na pecanju i umakao pljusku , znači čamac je bio suv ko barut dok za tri sata vode je bilo i u podrumu .
Da sam ga ostavio do jutros bio bi pod vodom .
Sranje žešće .
Mislim da če danas stizati izvještaji o potopljenicima na veliko ! 

pajdo77

Kod mene niže u ulici je bio potop (opet).Cijelu prošlu godinu su pravili kanalizaciju i odvod za oborinske vode,brat bratu jedno pet puta su otkopavali i zakopavali neki spoj na kolektor i sve to napravili tako dobro da je punica koja je bliže dravi i taj komad ulice noćas plivala. U hodnicima su imali vode,vatrogasci u koje doba noći kad se voda povukla ispirali cestu. Prilikom izgradnje ih je dolazilo cijelo čudo,svi pametovali kako i šta napraviti jer je taj dio i prije radova bio problematičan i napravili gore nego što je bilo. Ne treba se čuditi što ostali plivaju kada je najnoviji sustav odvodnje koji je napravljen u gradu nakaradno "napravljen". Dobro pa je nizak vodostaj inače bi opet kao za poplava imali vode do prozora. Da mi nemamo čovjeka koji zna spojiti tri cijevi ja ne mogu vjerovati.

nekinho

Pajdo moj znam da je teško puno toga i nije logično niti razumljivo nama ali jučer je cijeli Osijek plivao. Pogotovo oni kojima se to dešava konstantno za jačih oborina. Nema tog kanala koji bi jučer tu vodu odvukao...
Plivalo je sve od Josipovca do Donjeg Grada. Nismo samo mi koji imamo stanove na prvom i višim katovima. Ali kako je krenulo nikad ne reci nikad  :hi:

im84

Potopljenih čamac jako puno. A i onih kojih ako im vlasnici nedodju, prvi val kruzera prođe, bit će kao bočno sidro.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Jučer me uhvati kiša dok sam se vozio dunasom  :uf:

feco

BRZO I BEZ VEZE