Tražim majstora

Autor Darko, Travanj 11, 2013, 20:28:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Drugovi i drugarice ,
ideja je da ako netko treba majstora npr. molera , postavi tu pitanje i članovi foruma mu preporuče nekoga sa kojim su imali naravno samo pozitivna iskustva :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ja trebam jednog za servis kombi bojlera...imas li slucajno za preporuciti koga  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

znam jednog , nije baš nešto dobar ali je zato skup  :icon_biggrin: , ma ja temu otvorio zbog Tonyja , on traži majstora za kuhinju al mu izgleda neugodno pitati za preporuku , pa kolege ribolovci ako znate dobrog majstora što radi kuhinje javite Tonyju :icon_thumright:

retfala

Darko

pa tvoj šogor radi kuhinje , sad mi se upalila lampica , moraš mu neki popust organizirat :icon_biggrin:

retfala

nisam mislio šogoru dati posao :nono: :toothy12:

maverick

uzmes sogoru deset posto i tonyc isto toliko  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Probao sam u životu raditi na 20-30% i uvjek zaginio. Bez 100% se ne isplati :headbang:

maverick

Mislim da ce Tonyc trebati usluge iz njuskala ako kupi čamac a kuhinja ne bude gotova pa se uozbiljite malo

http://www.njuskalo.hr/transporti-selidbe/transporti-selidbe-sigurno-povoljno-oglas-7563254

Darko

TonyC

Ma lako čemo mi za kuhinju , kuhinja je naručena u lesnini ! ! !  :thefinger:  Bila akcija 30% ovih dana ! ! ! 

Nego mene više zanima neki majstor plastičar da ga platim da pokrpa kolegi čamac da se učepim u dioničarstvo čamca  ! ! ! ! !   

pampasexpress

pa sad , zavisi kakovog je karaktera "kvar" na camcu,,,
na strosiki kod fabricia ti je trenutno najjeftinija poliester smola i platno pa to mozete i sami odraditi bez puno muke i filozofije uz uvjet da jos malcice otopli ili da je camac u zatvorenom , zbog temperature okoline a ako je nesto kompliciranije onda je ipak potreban majstor sa iskustvom
pravilo je da nema pravila

pampasexpress

a moze se "kvar" otkloniti i u blizini u "rokusu" , tamo imaju svakojakih tekucina

maverick

Mislim da je prije kvar za otici u Rokus  :icon_biggrin:

pampasexpress

kako god , otklanjam obje vrste "kvarova"
sifra : nisam jeftin al sam zato skup