Ribnjaci Podunavlje

Autor domba, Travanj 14, 2013, 15:20:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

domba

Ribnjaci Podunavlje
Čuo sam da ce se moć pecat uz dnevnu dozvolu. Voda jako lijepo izgleda ali je kompleks jos u izgradnji...koliko sam vidio bit ce dosta odvojenih tabli.
Ako netko čuje kakvu informaciju o otvorenju neka napise...

domba

Greys

Jožef1

Zar to nije pod nadležnosti Parka prirode? Ako jest, koja li će biti dnevna dozvola :crybaby2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

Tommasi

Pretpostavljam da je ovdje...

Jožef1

to je to, a ti ribnjaci su na lijevoj strani benta, bojim se kako i stime upravljaju oni iz PP- daj da se varam... Vjerojatno bi bilo bolje, bude li nešto od toga da se privatizira?

domba

Tako je, prije restorana kormoran sa desne strane. Nepise nista tko upravlja ribnjacima.
Imam samo informaciju da je već poribljeno prvom turom  :icon_thumright:

Grof

To je u vlasništvu PP Orahovice
Tu je brate odmah iza panja

Jožef1

Citat: Grof  u Travanj 14, 2013, 19:04:07
To je u vlasništvu PP Orahovice
opa, jel znaš možda nešto više o tomu,  :thumbsup:

Grof

Oni su to kupili najviše zbog zgrade mrijestilišta, koje je bilo prije rata jedno od najmodernijih mrijestilišta slatkovodne ribe u Europi. Ovo što rade oko ribnjaka za pecanje ne znam jer mi je insider na porodiljnom dopustu zadnjih 8 mjeseci. Dok je ona bila tamo još su se krčile table jer je sve bilo dobrano zaraslo.
Tu je brate odmah iza panja

Jožef1

Za mrijestilište mi je poznato. Čak su dolazili Japanski stručnjaci s nakanom o kooperaciji kako bi izvozili ribu u Japan. U ono vrijeme uložili su ogromna sredstva za izgradnju najmodernije sirane (Mljekara u Belome Manastiru) i željeli su u potpunosti očistiti ribnjake i proširiti, međutim nešto je prošlo u krivo.... Bilo je nekih pričica kako će se sve to obnoviti sa japancima (poslije rata) ali od svega toga ništa. Naša posla  :icon_scratch:

kockar

Jako zanimljiv teren, samo je zbog Kormorana vredelo doci :) a nadam se da ce sada biti i razlog vise!
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

marinela

Upravo se vratila sa ribnjaka,bila sam u izviđanju.Pecanje nije dozvoljeno,ribnjaci su isključivo za uzgoj ribe i mliječi!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

domba

Nije dozvoljeno nista kad je u izgradnji...
Čuo sam se sa pp orahovicom i kažu da jos ni oni neznaju u vezi ribolova jer se trenutno tek radi na ribnjacima...