Hunter 535

Autor TonyC, Travanj 18, 2013, 07:19:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Poznajem gospodina koji tera čamac, a 99% i ovoga što snima (Bole mu nabavio ove smb pantalone)... :toothy2:

Samo što kad je merio max speed bio je sam u čamcu (ovaj drugi, lakši) :icon_biggrin:...

Sve u svemu, lepo ide :thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Što se tiče brzine....pa neće ici bas deset km manje s antialginom...sto se tiče slicnost s tajmenom...ajd...ovisi s koje strane gledas, ja bih prije rekao da tajmen i on izgledaju onako kako treba, sirina u prsima..skupljanje..i bla bla...a sto se tice brzine...i panval ide 55 km s 25 ks...a nema veze ni s jednom od ove dvojice...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Izgleda odlicno...brzina ako je imalo realna onda je najbrzi čamac u tim gabaritima, manevarske sposobnosti iznad prosjeka, zavrsna obrada ovako na slikama odlicna  :thumbsup:

maverick

Pa ne sjecam se sad, ali mislim da je bila nesto veca od slicnih u klasi

Kugla

Oni podaci sa motorom 20 konja su odlični, jednom ću dogurati nešto tako od preko pa kako god.

maverick

Nesto malo vise ide tajmen s 30 ks pa ovo zvuci skoro nevjerojatno...ali zasto ne vjerovati...

Kugla

Koji km dolje ili gore nema veze, 52 zvuči fantastično, to korito koje nije klasično V da sad ne pametujem sve se vidi na snimci, tj. taj kroj mu je dao te performanse.

Darko

vidio sam ga uživo , završna obrada je odlična , samo koliko se sjećam je cijena bila malo viša nego kod konkurencije za tu klasu čamaca
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Čim je nešto novo, i drugačije od konkurencije onda je i cijena veća od ostalih

maverick

brzinu mu daje sto na malo dna glisira...vecina je van vode

Ivan Borojević

Krasan camac, duple stranice,duplo dno, veliki spremnik naprijed, potroseno puno plastike, zato je i skup. Ono sta mi se nesvidja na njemu je mali unutarnji prostor,konzola koja nije makar malo aerodinamicna vec ravna i gura zrak,a time je i sporiji.Ja sam naviko vozit na komande, fino se zavalis u fotelju, zapalis cigaru, pa malo pivca i deri brale,ako hoces satima a ne pogrbljen da me ufati u ledjima, hebiga stari se polako.Ja vam kazem da je blago v puno bolje, plovniji camac a i brzi bar 5kmh od peglasa sa istim motorom, vidi se kvaliteta izrade, sve u svemu odlicno,mislim da ce se dobro prodavati,barem kod poznavalaca camaca. :icon_thumright:

alexdja

Cena bi trebalo da je 2000€...
       Nema više divljeg bučka. :no: