Hunter 535

Autor TonyC, Travanj 18, 2013, 07:19:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Evo pokrao sam slike kolege Damjana sa drugog foruma , nadam se da se neče ljutiti !

Čamac je tezak je 180kg,duzina 5,35m,sirina 1.40m,gaz 0,04m
Cjena : 2000 € u Srbiji
Proizvodi ga : NAUTIKCENTAR iz Sr.Karlovaca

Tićo

Čamac lepo izgleda, vidim da je po dimenzijama sličan Tajmenu. U okolini Novog Sada ima 100 radionica za izradu plastičnih čamac šta se to dešava ili je plastiku jako jednostavno praviti.  :help:

retfala

obzirom da je cijena u srbiji 2000eura što mi se čini malo preterano to bi kod nas bilo 3000eura što je ipak previše

TonyC

Slažem se Tunjo !
Pa čak mislim da je 2000€ za "novopečenog" previše  !

Nek me Tićo ispravi ako grješim !

maverick

ali i dalje mi se svidja ..i sta ste vas dvojica se uvatili love...stil se uvijek placao  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

čemu "špic"  varijanta??? ovako mi lijepo izgleda ...pedantno napravljen
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

vidili od tebe i od mene   :toothy12: a vjerojatno napravili malo da se razlikuju...tko ce znati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Love je sigurno puno za 190 kg plastike, a što se kljuna tiče to je već za razmatranje  :occasion14: , nevidim kakvo mu je dno da li je polu "V" ili potpuno ravno.

Hunter

alexdja

Tićo, vidim gleda kabinaše...  :hello:

Jel to menjaš Tajmena ili... ? :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Na kraju svi zavrse na kabinasu  :toothy12:

Tićo

Onako raspitujem se, Tajmena još ne menja ali nikad se nezna.

maverick

motor 25 ks, max brzina 54

Greys

retfala

u današnjem svijetu 90% proizvoda su plagijati. ovaj čamac je toliko sličan Tajmenu da nije normalno. da mu se odsječe špic i da se poravna ono ko fol polu V dno nikakve razlike nebi bilo. brzina je OK ali kad dođe prajmer , antialgina pa malo prljavštine ide na realnih 44-45 km/h