komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

3M pravi neke zlo dobre vojne kreme, 8 i 12h odbijaju sve živo!  :icon_geek: :toothy12:
Ali Cabelas ne šalje hemiju za Srbiju.  :BangHead:
Kako ste vi naručili?

maverick

Ma ne znam, tonyc negdje nasao..mislim e bay e sad ni ne znam kako se vise zove ta krema ali mislim da u ruksaku za ljeto imam jedanest raznih krema i špricajućih materija, namjenjih obrani od tih malih gadnih čudovišta....

A da u Bogazu...držao čamac i ušle mica mace kroz neke rupice pa u kabinu....mislim da skoro godinu nije spavao u njemu  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ima ih za popizditi, kako će tek cijelo ljeto biti, užas. A što se tiće zmija kad ju vidim pecanje završilo.

asantovac

Ja sam jučer bio na savi , i da sam normalan poludio bi . To je katastrofa .

maverick

Citat: kugla  u Travanj 25, 2013, 22:19:06
A što se tiće zmija kad ju vidim pecanje završilo.

Šokiraš me svojim izjavama  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Juče popodne, kolega katranisao čamac uz vodu (rit), i sve je bilo OK do jedno 19h.
A onda su već postali dosadni.
Da bi me dokusurili oni oko zgrade u sred Sombora.  :blob8:

Biće zabava! "#$/$!#(/&!%")&%

kockar

Citat: maverick  u Travanj 25, 2013, 21:13:54
propalio sam je na toliko mjesta da sad imam samo obruč oko vrata  :toothy12:

To je opsta komedija kad nosi neko nenaviknut...najsmesniji mi je drugar koji je osle neuspelog pokusaja da cigaretu ostavi pod mrezicom,
shvatio da ne ide, bacio duvan i onda minut kasnije sa spustenom mrezicom opsovao i pljunuo... :toothy2: :laughing4: :laughing4: :laughing4:

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Kugla

Ma susjed kad vidim zmiju dosta mi svega, mrzim ih, neznam što je gore zmije ,komarci,sada ili zimi onaj gadan minus užas.

maverick

Ane moram ni reci koliko sam puta pljunio kroz spsutenu mrezicu  :toothy12: a zmije , žabe...ne volim...ali ih lovim ponekad iz dosade...zmije ulovim bez problema..pa nosam malo okolo po plaži....moj drug retfala to najviše voli  :toothy12:

miha

krpelj i stršljen to mi je prava koma to su več problemi iz prirode

Jožef1

maverick, tebi nije problem pljunuti kroz "mrežu"- mislim što ti je ostalo od mreže?, međutim zmije nositi okolo jaooooo  :wonder:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Eh da Miha krpelji i stršljeni a i ose, ja alergičan na ubode osa i slično, prošle godine me ubola osa i 4 dana išao na injekcije užas, ne daj bože da me stršljen ubode katastrofa.

zvona

ja živim 70m od Save užas je.. iso tanjurat predvečer.povukla se voda sa njive. nemožeš se naotresat koliko ih ima.. puni kanali vode,Sava polako pada.idealni uvjeti za komarce.po cijeli dan lete..ove godine će mo se dobro načešat. zmiju još nisam niti jednu vidjeo.

zvona

a što se tice krpelja vec sam 2. pokupio u šumi obadva se na trbuh zakačili.. smradovi mali..

Greys