komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

gledao na ebay neka odijela protiv komaraca jel ima netko i jel pomaže

maverick

nisam cuo, daj link okaci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Upravo se vratio sa Drave, bio duboko u šumi. Ovo će bit kaos koliko ih ima, trenutno  negrizu, ali za koji dan  :crybaby2:

ljuska

Greys

Baš me zanima kak bi u tome baco  :icon_scratch:

dravski pecaros

sad doso sa karasice opci kaos...toliko komaraca nije dugo bilo.. :angryfire:

marinela

Ja imam ovu mrežicu za glavu i mogu reći da je odlična stvar kada ih ima jako puno,samo prilična je smetnja pušačima!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

propalio sam je na toliko mjesta da sad imam samo obruč oko vrata  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marinela

Haha  :toothy9: Ja sam svježi nepušač pa će mi valjda potrajati!

Juzba

ja stavim spiralu kao privjesak na lančić i nema nijednog blizu :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Nama je tonyc narucio neku kremu..ameri koriste...kad se namazem s njom po licu tri dana ne moram na brijanje...i brada ugine a ne komarci...kolegi plombe pocele ispadati  :toothy12: ali ne grizu

marinela

Ma komarci me ne brinu toliko,da bar postoji neki sprej protiv zmija...jednog dana će me hitna odvesti sa pecanja  :icon_biggrin:

maverick

Juri se naselile u čamac  :toothy12: dva mjeseca pored kabine spavao na otvorenom dijelu

marinela

Citat: maverick  u Travanj 25, 2013, 21:19:47
Nama je tonyc narucio neku kremu..ameri koriste...kad se namazem s njom po licu tri dana ne moram na brijanje...i brada ugine a ne komarci...kolegi plombe pocele ispadati  :toothy12: ali ne grizu

hahaha ovo je ludo....e jesi me nasmijao  :icon_thumright:

marinela

Citat: maverick  u Travanj 25, 2013, 21:21:00
Juri se naselile u čamac  :toothy12: dva mjeseca pored kabine spavao na otvorenom dijelu

Sunce kalajisano....evo naježila sam se  :wonder: