komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

E Pajdo sad i ti hebes al komarce u letu  :stripii:  pa sta mi imamo sa uplacivanjem i slicno , drugo nemam ribanjak osim kante za sarane od 50l i nebudu dugo  :stripii:  :uf:  a trece djabe je dijelomicno tretirat mislis da vam nece jedan krivi vjetar donjet od nas nemora od nas eto iz Bijelg Brda trilijune komaraca  :takoje: zalosno je sve to al tako je kako je  :bye:

silure

Kod mene spricali i cudo, nije ih bilo do sljedece veceri cak.. Tek tu i tamo po koji

pajdo77

Ma Alex sve je meni jasno ali to su riječi župana,dogradonačelnice ili šta je već ta Gamoš i njima sličnih. Da skratim oni kažu da okolne mjesne vlasti nikako da se dogovore o zajedničkom tretiranju a kod njih je najviše poplavnih područja gdje se za visokog vodostaja legu komančerosi. Ono što oni ne shvaćaju je da jedan Aljmaš,Darda ili netko treći nemaju u svom malom proračunu sredstva koja bi mogli izdvojiti za tretiranje ličinki komaraca. Naravno da je netko drugi kriv a ne oni koji 24 sata dnevno brinu o boljitku svojih sugrađana. To što ljudi ne mogu prošetati,djeca ne mogu izaći da se igraju,što komarci napadaju stoku i kućne ljubimce je naš a ne njihov problem jer se eto mi ne možemo u svojim mjestima dogovoriti da zajedno krenemo u uništavanje ovih napasnika. Sreća u nesreći je ta što ovi naši ne prenose malariju i kojekakve groznice inače nas nema za dva dana uz tu njihovu brigu o nama.

maverick

Ta mala mjesta su trebala voditi računa o tome kad su se osamostaljivala...nije jedino sto trebaju kad osnoju općinu naci deset mjesta za deset novih uhljeba za dobru plaću...vec to sa sobom nosi i neke obveze kojih nitko očito nije svjestan...bar dok ne dodju ovakove situacije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Da ga hebeš evo opet slušamo u 2020.godini kako neka područja oko Osijeka i okolice nisu prohodna te se na njima ne mogu vršiti nikakvi tretmani ovih letećih napasti, niti larvicidni tretman niti zaprašivanje... Pa bar mi ribiči znamo svaku hebenu baru u županiji i da sad treba do svake bi došao pješke bez neke velike muke, ako možemo mi što ne mogu ti sa ampulama za larvicidni tretman. To je prvi korak, drugi je što se love ima za svakaka sranja i događanja za kojekakave udruge baba narikača i ostalih društvenozanimljivih zajebancija ali kad treba sustavno djelovati na regulaciji vodenih površina, čišćenju bara, šumskih i inih puteva onda se nema, naravno nema se niti za finalni korak a to je zaprašivanje ovih nemani. Ovo što drljaju po gradskim ulicama je goli k..., projure 60km/h ulicom, a iza kuće u vrtu se niti ne osjeti, pa za koji sat podivljaju i ovi komarci što su bili pitomi. A o broju mali općina i količini njihovih činovnika i tajnica da ne govorimo, neka samo sjede u uredima, ide plaća a narod ko hebe... Jesam se sad olakšao, ni komarci mi više neće smetati. Neka sam.  :uf:

maverick

Ja ne znam kako su oni to sve zamislili ali to je netko ...redom...trebao s nekim potpisati ugovor o tome...taj netko je trebao dati jamstava da ....pričam napamet...broj uboda nece preci toliko i  toliko na tome i tome podrucju...Inace do sad..dimilo se to nesto...tu i tamo...kvaliteta samih poslova je poprilično upitna....čim nema kontrole nema tu ni kvalitete...jednostavno...takav smo narod i mozes ga hebati....Ovako to ce i dalje ostati na nekom naterivanju...optuzivanju...opravdavanju....A mi cemo biti poznati sto mlatimo rukama oko glave a pojma nemamo o plesanju
Dalje...ti zeleni..plavi koji se nesto bune protiv nečega...to im je posao...dobiju milijune iz drzavne blagajne samo da postoje i galame...i to je nus proizvod demokracije...davno prije za takve smo imali goli otok i slične destinacije...a danas ih plaćamo da nas hebu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

E nek ste vi njima odbrusili  :stripii:. Ma hebe se njima za nas,eto njih u petak zajedno na nekoj papici koja se pika pod "radni sastanak" da si čestitaju kako su uspjeli dignuti dva aviona i eto svojom "stručnošću i zalaganjem" pomogli sugrađanima. Logično papicu plaća narod...a možda i ono "za ponijeti" da se ne baci.

alex7777

pajdo77

Eto ti vraga. Pandrknio avion kojim su trebali špricati komarce pa jučer ništa od toga. Dobra vijest je da nije ni poletio,bilo bi nezgodno da se pokvario u zraku. Dobro je dan prije u novinama rekao sam vlasnik aviona da ga zovu pet do dvanaest na gotov čin ne pitajući ga jel je  avion spreman,ima li dijelova i mehaničara. To samo potvrđuje da naši gradski oci a bome i poneka majka sve rade na silu u zadnji čas bez plana i programa. Početkom kolovoza im je rečeno da treba tretirati iz zraka pa su odbili,sad svi peru ruke. Jednostavno ima ih previše u zapovjednom lancu i nije čudo da dolazi u smetnji u komunikaciji. Lako moguće i da se htjelo uštedjeti milion i pol kuna računajući da će pošto je kraj kolovoza doći do smanjenja temperature zraka i time doći do smanjenog broja komaraca. Bilo kako bilo imamo do kraja vikenda još toplo vrijeme bez padavina pa nam taj dan zaostatka ne bi trebao naškoditi. Ako bog da zdravlja na godinu se ova saga nastavlja pa ćemo mi još imati šta za reći u ovoj temi mada bojim se ništa novo.  :hi:

nekinho

Nagodinu ćemo samo copy paste naših članaka i ajmo Jovo nanovo

maverick

Ma da..đaba palamudimo... :stripii: Sinoc sam bio na pecanju...ubili su me dva sata....u usta..u oci..u nos...dvije spirale...namazao..našpricao....Jedino je bilo fino kad se vlaga digla pa ih je onda bilo skoro pa ništa do momenta dok nisam dosao do flosa....ulazak u auto...psihijatrija

pajdo77

Budi sretan što nemaš kabriolet :stripii:

No

silure

A posto dolaze opet visoke vode tako da komaraca nece manjkati.. Ne bih se cudio da mutiraju u bijele komarce koji se aktiviraju od 12-og mj.. Tzv zimski komarci  :stripii:

Kugla

Zbog raznih obaveza nisam bio na vodi ne pamtim, kakva je situacija sa komarcima jel izdržljivo ili da ni ne krećem