komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma ima ih bar kod mene,sami kažu da avio tretman nije uspio,nasekiraju kojeg špricanjem sa zemlje i to je to. naka mast ili krema,kapa sa mrežicom i nema ti druge.

maverick

Bolje ostani kući  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Kako je velika voda izlila se u šumu crni se od larvi još koji dan uživamo bez komaraca

Mornar Popaj

Da, još malo, 10-15 dana i kreću

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

Kod nas u šumama već ima dosta komaraca

maverick

Mi smo cijelu vecer proveli uz Dravu i nema ni jednog...prije su ubijali za Prvi Maj..., dobro smo i izdrzali ove godine
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder

Zbilja se neki klinac poremetio u prirodi. Mogo si po njima kalendar navijat, pojave se par dana prije prvog maja, do 5-6 oblaci, u srpnju se vec lakse disalo. Prosle godine ko i ove, krenuli tek polovicom lipnja i jebali do rujna.

pajdo77

Ošli za Irsku

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

madmax

Samo da vas obavjestim službeno su počeli komarci gristi :pottytrain2:

maverick

Na mojoj strani jos je dobro...ali kontam da ce doci  :uf:

ljuska

Ovo su larve komaraca u živom dunavu imam osječaj da bude napeto

Dunavski vuk

Znači komaraca uz vodu ima to se crni, mislim da ćemo nahebat samo tako ove godine tko god je uz vodu. Drugo naš žvaljo od gradonačelnika nema pojma da ga ovi valjaju s tretiranjem komaraca jer po svemu sudeći broj samo raste nemilosrdno, a ne smanjuje se. Ne znam kakvu kemiju su koristili prije 10-15 godina iz aviona i auta ali ovo je sad kao da ubodeš bika u guzicu.  A firma za prašenje je naravno privatna i tu se tuče samo takva lova, sve su to igre igrice, a smrtnici vi se hebite

madmax

Sve te kemije koje su se nekoć koristile naši dragi vođe su zabranili, to nama ne treba. Koliko sam vidio samo 3 tipa ima "špricanja": onim topovima što dime, topovima koji isuštaju neke pare i avion. Poserem se na sve oko mene 5 jezera, kanali, 2 šume pa lega ne smiješ otvorit prozor...

pajdo77

Davno su letjeli dvokrilci nad gradom i okolicom pa kad ih 3-4 jedan do drugog puste dim do sutra ne vidiš susjeda preko puta. Ove pare što sad puštaju su smijurija. Kad špricaju taj dan samo komarci asmatičari ne izlaze,ostali roštiljaju na livadi.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk