komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Resavac

miki9

Citat: mossi  u Lipanj 14, 2023, 09:28:37 Sve mi se čini da ću i ja zbudžiti nešto slično!

Šta ti je baza za Insekticid?
Tj u šta ga dodaješ i koliko?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Nafta plus 10 posto insekticida. Znači 9 nafta plus 1 neopitroid premium. Ili ako koristim negdje u gradu gdje nekome smeta smrad nafte onda bijelo ulje(enološko) umjesto nafte.

pajdo77

Gledam i neki Amer kaže a ostali potvrđuju da je najednostavnije našpricati mjesta gdje ulaze kojekakve bube poput osa i komaraca običnim WD-40. To ih kažu drži dalje. Ne košta ništa,svako ga ima pa nije naodmet probati. Može onda okolo i po čamcu,vanjskim djelovima prozora,vrata. Ako šljaka zahvalit ćete mi poslije,ako ne e hebiga,nisam to ja izmislio😂. Jeftinije nego te naprave po sto eura.

baka

Citat: Resavac  u Lipanj 14, 2023, 09:31:37

I onda kažu pukao štap sam od sebe  :sha: , pa mora puknit kad ga ovi izbuše.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Kugla

Evo sve su rekli prije mene, isto kao i oni neopitroid premium i nafta, u omjeru 1 dcl neopitroida i 9 dcl nafte, količina koja mi je dostatna za dva puta proći dvorište a nije malo

madmax

Citat: pajdo77  u Lipanj 14, 2023, 10:06:16 Gledam i neki Amer kaže a ostali potvrđuju da je najednostavnije našpricati mjesta gdje ulaze kojekakve bube poput osa i komaraca običnim WD-40. To ih kažu drži dalje. Ne košta ništa,svako ga ima pa nije naodmet probati. Može onda okolo i po čamcu,vanjskim djelovima prozora,vrata. Ako šljaka zahvalit ćete mi poslije,ako ne e hebiga,nisam to ja izmislio😂. Jeftinije nego te naprave po sto eura.

to je tocno, jednostavno je masno i nece ose dolaziti na takvo mjesto, isprobano

maverick

Ja dva dana dimim navcer  s nekim sličnim uređajem kao kod Kugle...psi su se preporodili...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Thechoki

Thechoki

Juče na Tisi drugar fotografisao.

ossa

Kaže kada su takvi komarci biće ribe.  :ok:
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Kažu da je u Kneževim Vinogradima mislim učinkovitost tretiranja nula bodova. Nema tu sreće dok se ne uleti u cijeli Kopački i to od Božića pa prema vamo. To naravno ja doživjet neću

maverick

Vlast tj neki njeni predstavnici kazu da je stanje dobro...neki drugi iz tog okruzenja imaju pricu da se medjusobno optuzju za ponovni propust oko ove teme...tretmani koji su trebali biti odradjeni a nisu pravdaju se losom situacijom okolnih općina pa one nisu tretirale jer nisu imale sredstava. Istina je da nije tretirao nitko kad je trebalo prije nego se sve to izleže i poleti. Sad samo trosimo novac...gasimo požar kratkotrajno i realno trosimo taj novac a da nitko nikad nece odgovarati...struka je trebala odraditi posao...Zavoda imamo stotinu...imamo i za ovakove situacije ali najzalosnije u svemu je sto ce opet na jesen vladajuca struktura stati na trg i pohvaliti se kako su najvise potrosili na tretiranje komaraca do sad, vise nego svi do sad i kako je to sigurno jedan od njihov osnovnih zadataka...tj briga za ovo stanovnistvo. Da smo dali svi po samo jedan ...najobicniji euro imali bi pola potrosenih novaca na komarce..Ali da ne bude samo kritika...treba ih pohvaliti...nikad im ovako komarci nisu dobro "uspjeli" bas su lijepi i krupni...stvarno ove godine ima kapitalnih primjeraka
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kaže mi kolega iz Grada Osijeka koji ima info iz prve ruke da su dobili neka odobrenja da tretiraju u Kopačkom ritu, ali navodno samo rubne dijelove pa živi bili pa vidjeli. Inaće kako kaže susjed ima tih zavoda i ko zna kojih sve i isto kaže kolega da su imali sastanke sa njima i da svaki od njih ima drugo viđenje kako bi to trebalo raditi, i nikako da se dogovori struka što je to najbolje, ima već viđenih primjera kako se to radi i kako se dovede stanje s komarcima u normalu, ali to košta višestruko od ovog sada a i za ovo su jedva nakvrcali pare, a i iskreno ovako se da loviti u mutnom, i troši novac a netko jako lijepo zarađuje

pajdo77

Djeco!! Roditelji vas lažu. Bebe ne donose rode,ovdje bebaće donose komarci al su ko rode😂

Thechoki

Prosli petak odradjena obala kod Slankamena dužine nekih 40km sa obe strane,sto obuhvata i Koviljski rit.
Rezultat je kao da su prskali vodom!