komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Sad prošao dravom,špricaju od Podravlja pa nizvodno uz vodu

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Pano sa autobusne na leđa i juriš na pecanje.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

šajzika

I opet je to malo kontradiktorno gornjem članku.
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Jučer i danas šetam uz Vuku, do ušća u Dunav u Vukovaru, od 17:30 do 19:00h i nisam sreo nijednog komarca.
Voda visoka, vani toplo, baš je milina za šetnju kad nema komaraca.

Dunav još nosi drveće i naplavine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Trenutna situacija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Osijek i prigradski odrađenom...
Belišće ništa.... Valpovo tretirao danas sa zemlje... Kopačevo ništa... Ima li tu smisla... Ako akcija nije u cijeloj županiji... Dali rezultati mogu bit dugoročniji.  :sha:

Kugla

Bio danas do čamca ajme to je za poluditi, rojevi izgrizli me za minutu dok sam naredio dasku na flosu užas, a ni kod kuće u dvorište se ne može koliko ih je

maverick

Bome postaje napeto

pajdo77

Bio ja sinoć na vodi. Sprej,spirale,kišica,ma ne hebu oni to. Ima ih svejedno što zuje oko ušiju

madmax

maverick

https://kettner.hr/proizvod/laterna-protiv-komaraca/

https://kettner.hr/proizvod/therma-cell/

Kaže kolega da ima ovaj drugi i da su neki dan bili na proslavi rodjendana i da skoro nema ni jednog komarca oko njih ...

maverick