komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Thechoki

Američki komarci!Na njih ne deluje! :no:

mossi

50% Deet, za šumu. Sme se samo 2x dnevno naneti, ima celo uputstvo.. Cena prava sitnica..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Izginices s tim sredstvima...gori si od mene ... :stripii:  Ja kad se namazem ni brada ne raste dva dana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Ovaj jungle isto ima 50% deeta i moram priznat da je dobar.
Ima po našim ljekarnama

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

madmax

Samo šampon s mirisom lavande  :thefinger:

maverick

U Nedjelju...kupaće gacice i odlucim raditi vertikalu ...Ugodno je na čamcu sto se tiče komarac...idem rinom...nema ni jednog...voda me nosi i taman prolazim uz samu obalu top pozicijom...ali dobrim dijelom je u hladovini od visokog drveca...u 20 sekundi su me napali onako golog da sam morao paliti motor i glisirati da ih otjeram s čamca...desetci...mozda stotina u tako kratkom vremenu je dosla...Užas...I dalje se svaku vecer dimim dvoriste...sad je psima dosta lakše...Bio sam neku večer u Podravlju...tamo je jos gore...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

maverick

Veliki si drug...godinama te poznajem i cijenim ali izbacicu te s foruma jos jednom okacis ovakav link...Samo da budes nacisto...ne zbog teksta ili sadrzaja vec zato brate sto citas "zadovoljna.rs"  :stripii:  :stripii:  :stripii:  :stripii:  Jeli nema neki muskih stranica koje pratiš  :stripii:

ossa

Pa jedino ovaj gay forum od muških.  :hi:  :laughing7:  :laughing7:  :laughing7:
Taj zadovoljna.rs mi je iskočio link kada sam ukucao "sredstva protiv komaraca na biljnoj osnovi".  :stripii:

evo još jedan dobar sa istog sajta, tj sajt je NOVA a ovo je portal na njihovom sajtu.

https://zadovoljna.nova.rs/moda-i-lepota/njegovo-velicanstvo-crni-kupaci-kostim-10-modela-u-kojima-cete-biti-zvezda-svake-plaze/

ossa

Kava je situacija u Gornjem Podunavlju ? Jel se prska tamo oko Apatina ? Jel pomaže ?

Tićo

Citat: ossa  u Srpanj 03, 2023, 06:51:57 Kava je situacija u Gornjem Podunavlju ? Jel se prska tamo oko Apatina ? Jel pomaže ?

ima ih manje, ali još nerviraju...

Dbozuric

Ima ih osjetno manje nego prije 10 dana

ossa

Ovde kod Novog Sada vise nema komaraca . Jutros na pecanju jedan jedini komarac i to kada sam kretao kuci. A vidim fali mi nesto dok sam pecao.

flutikazon

Budi oko 9 u Karlovcima uvece pa ces videti. Kidaju. Doduse, pola sata - sat i oko 10 je vec podnoaljivo