komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ervin

Meni se OFF dobro pokazao, bolje od Autana. Samo što ga već duže vreme nema kod nas.

zvona

Ervin zašto nekupiš Dipterol..meni se dobro pokazao,čuva me oko 3-4h bez problema i nema jak miris.blag je skroz.. 32kn košta

Ervin

Kupujem mađarski Szuku sprej i za komarce pored Tise je sasvim OK!

zvona

da da.. ja sam krivo pokopčo temu  :icon_scratch:

Juzba

podjednako su dobri i autan i dipterol i off
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

twister011

Ne znam Juzba sta je to sa tobom ali si jedini koga znam da jos uvek kupuje Autan. Razlika izmedju njega i Suzukija je ogromna, mada postoji i objasnjenje.
Off je bio zlatna sredina, izmedju ekologije i efikasnosti, sli ns zalost ne mogu da ga pronadjem. U inostrnstvu ga takodje nema nigde :crybaby2:

Greys

Kod nas OFF-a ako mislimo na isti, ima svaka trgovina, veliki centri  :icon_scratch:
Ja cu sad (ako nadjemo) po prvi puta uzeti Szuku, u cemu je razlika?

mlb

Razlika je koliko se razmašeš rukama kad lete oko tebe!!! :toothy10: :hello2:

twister011

Citat: Greys  u Svibanj 23, 2013, 17:09:11

Ja cu sad (ako nadjemo) po prvi puta uzeti Szuku, u cemu je razlika?

Pa onako laicki, dok se ne jave strucniji, razlika je samo u kolicini odredjenog sastojka koji je najbitniji za odbijanje komaraca. Koliko sam shvatio, Autan se strogo pridrzava mera koja su potpuno nestetna za zdravlje pa su kolicine istog manje nego kod Szukija, a samim tim je i efekat dosta slabiji. Madjarca kada naprskas komarci pridju ali se istog trenutka okrecu i beze, dok kod Autana drze distancu od nekoliko santimetara i oblizuju se, valjda cekajuci da dejstvo oslabi.
OFF je odlican prizvod, i iz zdravstvenog ugla, ali i po efikasnosti.
Video sam par analiza u kojima su OFF-ovi bili pobednici u svim kategorijama. Kazu, sve napisano u reklami je tacno i u praksi.
Evo ih najbolji proivodi
http://www.google.rs/imgres?imgurl=http://www.multicominc.com/mm5/graphics/00000001/OFF.jpg&imgrefurl=http://www.multicominc.com/mm5/merchant.mvc?Store_code%3DMOS%26Screen%3DPROD%26Product_Code%3DOFFDW&h=250&w=250&sz=10&tbnid=NQq8Ql5P_qUooM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__3DJtsbQMExa4Dmnc8KqAJl1LGek=&docid=yX4XAA57tuFn5M&sa=X&ei=kUOeUaLZOeK84AS13YHQDg&sqi=2&ved=0CEUQ9QEwBw&dur=2590

maverick

Isprobao sam dosta tih sredstava, suzuka definitivno uz onu americku je najbolja......
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Da samo sto ja iskljucivo koristim sprej, a onu "svinjsku" mast nikako. Prvo sto se od nje nenormalno znojim (zapusi sve pore), a drugo, sto kada pocnem da se znojim sve mi ulazi u oci i usta, pa je verovatno zdravije da se prepustim komarcima nego da se trujem pomenutom :tard:

maverick

Ja prije nisam ni znao da ima sprej...tek ove godine nabavili sprej...i jednostavniji je naravno...mada ne vidim razlog sta se ti bunis zbog masne kremice i znojenja  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Samo protiv onoga kada se odnosi na komarce :tongue1:

maverick

Ako je to ponuda...razmislicu o tome  :toothy12:

twister011

Neverovatno :icon_scratch:
Od svih trenutno prisutnih, vecina je na temi komarci. Nije valjda da su oni toliki problem :toothy2: