komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Pazi , pravi se sa pola litre alkohola ( čitaj lozovače )   :brushteeth:    pa ako neodbija komarce može imati prvobitnu namjenu !    :evil6:     

Kugla

Citat: TonyC  u Kolovoz 13, 2013, 11:52:31
Pazi , pravi se sa pola litre alkohola ( čitaj lozovače )   :brushteeth:    pa ako neodbija komarce može imati prvobitnu namjenu !    :evil6:   
Uh Tony prvobitnu namjenu neće ići sa onim uljima i klinčićem  :icon_puke_r:

Ivan Borojević

ja danas peko rakiju sljivu i nosim ko pravi u kanti da prespem u demizone, i oskliznem se i padnem na ledja a kabo sa rakijom po meni, u pm sav sam se okupo, cak mi i u usi malo uslo,a onda da vidite bjeze svi od mene i moja zena a i komarci, cijelo popodne me zahebava, kaze ti si prvi koji se kupas sa rakijom, ja da puknem.  :BangHead:  :blob8:  :angryfire:

Kugla

Ode mast u propast, što bi naši stari rekli, a biće drugi kazan.  :icon_thumright:

brod_carp

Dali je možda tko kupovao preko ebaya, sprejeve ili  kreme protiv komaraca i krpelja??

maverick

Jesmo...tonyc nam je narucivao onu kremu sto americki vojnici navodno koriste...skupa ali odlicna...trazi ga link...kad se namazes po licu tri dana ne raste brada  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Te kreme.smo mi dobijali u afghanistanu... Nisam znao koliko je dobra i podijelio 10-ak kom.. Poslje.se pokajao nemogu se sjetiti imenana morat cu i ja na ebay

maverick

Pa super je...samo s desne strane mi brada jos uvijek malo sporije raste  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Niko nije rekao da nema posljedica nakon učestalog korištenja !  :rofl2:

mossi

Komarci su danas na Dunavu dostigli veličinu i brojnost!
Samo što nisu počeli gristi...  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

brod_carp

Ovo je odlično ako brada ne raste, bar ću uštedjeti na britvicama......

TopMix

Vec znam kako bi komarci sa mojih terena reagovali na tu kremu:  :pottytrain2: :tongue1: :stripii:

TonyC

Šta da ti kažem , zadnja dvojca što su se trackala oko očiju su osljepila        :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Rap

Vecina preparata je skodljiva u vecim kolicinama