Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 4 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Da nisi ti zahaklo kakvog švabu ronioca pa ti on sve strgao, di ćeš od tolikog mora na prvi zabac baš pogoditi i dobiti kapitalnu ribu...
Pozdrav  :stripii:

dravski pecaros

Ja mogu sam Švabicu zahaklati

SMT

dravski pecaros

Odmora nema treba nadoknaditi propušteno  :occasion14:

Thechoki

hranki

maverick

Opa...tu si se dakle sakrio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

maverick

Znači riba radi samo na lijevoj obali  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Iza prvog zavoja uzvodno.sama uskace u čamac :stripii:

hranki

Trošiš minimalno goriva :hello2:

šajzika

Iznenadilo me ovo pecanje šarana.
Ocekivao sam neki plop plop :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Isa

Zvoni jutros alarm u 3:00, iskačem iz kreveta kao da je podne, iako sam legao u 12:00.
Treba prevaliti ne baš kratak put do dobrih terena za basa, a da još koliko toliko bude zora.

Konačno stižem u 4:40, sadradim već rutinsku stvar.
Montiram kompresor, širim čamac, dok se lagano duva čamac, palim cigaretu i kafu lagano ispijam.

Spuštam čamac do vode, ubacujem stvari i žurka može da počne. Toplija voda od spoljne temperature, magla ne vidi se 50m, samo panjevi vire iznad one izmaglice.
Lete poperi,  zare,  vobleri, gume, ma neće ni da pogleda.
Jedva nekako upisah ovu crvenperku, najveća koju sam ikad upecao.

Razdanilo se dobro, usijalo Sunce imam utisak da mi cvrči koža na vratu. Imao par baš malih riba na ssr 7, koje mi  spadoše zbog loših udica. Gumu ni da omiriše.
Gladam ih kako idu u jatima po 3-4 komadi oko 35cm, bacam  im na glavu, ma kakvi. Jebe se njima što sam spavao 3 sata, prevalio 100km i prvi došao na vodu, još nedelja.   :violent1:
Drugi put za redom bez upisa, al nema veze, ćeraćemo se još.

pajdo77

Kad već spominješ ssr 7 udice su im katastrofa. Meni je somče malo jače od kile iskrivilo jednu od trokuka,prijatelju dok je vadio udicu iz smuđa pukla jedna udica,tako šta loše nemaju ni Kinezi koji imaju tvornice po Bangladešu. Totalno sam razočaran,to si jedna Rapala koja je svjetski brend ne bi smjela dozvoliti. Zamolio bi administratora da post prebaci u odgovarajuću temu da ovdje ne brljamo.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

tutnja

Jedan od najvećih danas

Zabava na kvadrat, udaraju samo na metal, voblere i gumu ni pomirisati..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk