Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Isa

Citat: pajdo77  u Lipanj 19, 2022, 16:06:07
Kad već spominješ ssr 7 udice su im katastrofa. Meni je somče malo jače od kile iskrivilo jednu od trokuka,prijatelju dok je vadio udicu iz smuđa pukla jedna udica,tako šta loše nemaju ni Kinezi koji imaju tvornice po Bangladešu. Totalno sam razočaran,to si jedna Rapala koja je svjetski brend ne bi smjela dozvoliti. Zamolio bi administratora da post prebaci u odgovarajuću temu da ovdje ne brljamo.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk
Šta znam slabo imam iskustva što se voblera tiče, uglavnom ih koristim kad pecam basa.
Kod mene je više problem, što je stari vobler (irac) upecao nekoliko riba, čukao o kamenje i tumbao se po kutiji, pa se istupile udice. Uglavnom pecam na novije modele, flr, cd elit, bx brat i sličbe, a tu nisam imao ovih problema.

pajdo77

Sad došao,treću večer ni pipanje na vobler. Čudno mi što se vidi do kojeg doba,ne treba čovjeku ni baterija na vodi. Sve nešto naopako

SMT

Da se okupamo, pa počinjemo…

Ako ne mogu po ovom suncu, zabaciti 3000x bez kupanja, ništa od mene :stripii: :hi:

tutnja

Pratim, ali bez kupanja
Ovdje baš i nije neko ljeto, jedan dan 30° drugi dan traži jaknu, pa ispočetka

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

tutnja

Zabava traje

Probaj ovo, probaj ono.. danas sve i jedan na istu kašikicu, ni drugi dekor ni model ne hebe 2%

tutnja

Let's get fun again
Opuštajuće totalka, štapić, torbica varki i bez brige i pameti koji sat uz vodu..

dravski pecaros

Zora rudi nedjelja se budi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Davno je bilo 4 kada sam kretao. Rastura sitna somčad i nema tu sreće.

tutnja

tutnja

Još ništa, pospana banda

tutnja

Da probamo i Morethana konačno upisati.. malo previše vjetra, ali tko zna..

hranki

maverick

Samo ti opušteno a ja neka krvarim s onim drvima za roštilj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"