Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

SMT

SMT

Pada, natapa, ne staje... ne vredi...

smudjoslav

:thumbsup:
...Evo i tebi jedan palac za ucinjeno...Svaka cast...Izaci po ovakvom nevremenu je samo za vas odlikase iako su prestali i vas da hvale...Samo lajkuju i cute... :stripii: :stripii: :stripii:
Neko je napisao negde... da mu je ta apatinska voda u blizini ne bi mu palo napamet da trosi svoje slobodno vreme na druge stvari...Negde se zagubila ta misao na forumu ali je imala smisla... :hi:

SMT

Ne znam ja drugacije da pecam :stripii: :hi:...  To da izadjem 2x godišnje i ulovim šleper ribe, nemam talenat :stripii:... Volim jednostavno kad znam kako dišu, za to treba trošiti najskuplji resurs, vreme :hi:...Uvek ima milion razloga da ne izadjes... Meni je potrebna dnevna doza adrenalina, da prezivim dan... S druge strane, ne bih voleo u ribolov da idem ni svaki dan, onda nisam dovoljno “gladan”... Taman mi, još uvek imam fokus i izoštrenu sliku...

Teren!? Meni je ta priroda sve, platio bih da budem tu, a ne na drugom mestu, nevezano za ribolov... “ moje selo, moja njiva” :hi: Iz čamca možeš samo delic da upoznaš, ima još mnogo toga... Volim biti tu na vodi, ostalo kako bude...

Investiras  u kineski kisobran i nema problema... Dve jakne, nesto gaca i majica... Ako zaboravis kafu poneti, ne mozes bas istinski da uzivas u momentu... Nisam bio u nedelju, pa da izbacam normu...
Da nije tvojih sundjera, ovaj camac bi davno potonuo, koja je to kolicina vode jbt, preznojah se... Nemam ispolac...

Priroda uglavnom ne prašta greske, ali za sada je sve ok...Snalazim se...

ossa

Citat: SMT  u Svibanj 19, 2021, 22:53:49
Pada, natapa, ne staje... ne vredi...

Jao sto je dobra rapala, pa još firetiger.
Čestitke, i ja sam bio ali nula...
Naidju krize, drukcije grize...

madmax

SMT

Da... 8 cm...

7-8-9, boje od- do, shodno nekim uslovima... Lovi u svim tim veličinama i dekorima, po meni mnogo više od drugih... Bez obzira na onu, “ najviše se baca”... Ko neće da “šara” i ko hoće da uprosti, najveći  procenat smudjevske priče će završiti sa SSR i Orkom :hi:

Garofeeder

Na onom tigru su promijenjene trokrake? Savage Gear?

SMT

Jesu...trebalo bi na svim ali sam lenj... Som originalne, sazvace i pljune ponekad, da ne poverujes... iz tog razloga...

Owner ipak... samo te kupim...

Garofeeder

Cine mi se i da su malo vece od origigija. Ma pitam jer sam ih poceo mijenjati, originali mi bas slabasno djeluju. Za smudja i bucova OK, ali za soma bas i ne.

Alkice isto mijenjas?

SMT

Da... isto owner, čini mi se... Možda trokrake na slici deluju veće, ne bi trebalo da jesu... ili za malo... U svakom slučaju, ne sme ništa da utiče na rad varke tj da joj otežava isti...

Ta Rapala je “svilena” sama po sebi za soma, nevezano za trokrake... Iako je super lovna...

Som je ozbiljna priča i kad nije kapitalan, to je luda riba...Zna da “udje” u metar vode, na neka mesta gde ga ne očekuješ uopste, da iznenadi koliko god ti bio spreman... noću kad si usidren, pa taj tanani pribor, itd itd... ceo taj segment, udica, predvez, struna, štap, masina mora biti kako treba i podešen... onda možda uz dosta sreće i postoje šanse... Ja se uvek tih kopci i predveza bojim... Kad udari, prvo pomislim “ jel iskrzan, jesam pregledao”...

Glupo se osećaš, kad izgubiš dobru borbu a na kraju i ribu zbog nekih uslovno rečeno, sitnica...

Garofeeder

Nisam neki jako iskusan dunavski pecaros, al mislim da FG cvor i fluorcarbon predvez dobrim dijelom rjesavaju problem iskrzanosti. Makar vidis ako je iskrzan ili prodjes prstima pa skuzis.

tutnja

Još samo malo.. 9 dana do kraja lovostaja..
Ni kiša, ni vjetar.. ma da sjekire padaju, odoh

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk