Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Gremlin

I danas prelep dan za pecanje...sunčano, toplo preko 16 stepeni u jednom momentu, lagani vetrić...

Sava nosi svašta, i raste 25 cm dnevno, pecanje mission impossible

Ali zato Dunav ostaje jedan i jedini, pa se nađe i zavetrina za malo zabave

Čamaca gomila, gužva kao u priči...kao da smo u Knez Mihajlovoj...i niko ništa...

Ponuđene raznorazne gume, nove Orke, Kosači, Calinsi, Canibali, Elpi...svašta nešto...

Grabljivice sa naglaskom na smuđa su ostale u domenu Deda Mraza - ne postoje.

:occasion14:

pajdo77

Bio sam jutros do čamca vidjet situaciju. Nemam se volje pokreniti. Dok dopodne malo ugrije neda mi se kretati jer će brzo ručak,poslije ručka obavezan spavanac minimum dva sata,nakon toga još sat dolazim do sebe i eto mrak a u mrak mi se ne ide na vodu i tako prođe dan. Kažem si sutra ću,ma ista situacija ko i dan prije

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

nekinho

Dan je predobar za kupanje kedera u Dravi, tako da nije bilo teško odlučiti što raditi... Drava velika, nosi drlog, polagana, stoji skoro, nađe se koja dobra pozicija za zabaciti i uživati uz vodu... Čekam smuđa da ogladni...

dravski pecaros

Šta se mora nije teško  :hello2:

Gremlin

Opasno mi se sviđa to tvoje mesto 

:ok:

dravski pecaros

Je jako lijep teren u nekih 500 metara ima 3 velika i jedan manji repin od kamena ..

Gremlin

Fantazija...
I kod mene ima nekoliko takvih rajskih pozicija na Dunavu uzvodno od Zemuna, ali cele prošle godine su bile potopljene zbog visokog vodostaja.

:crybaby2:

No

Danas kiša nikako da stane, a meni guzica zinula sjediti u čamcu i bacati gumu. U jedan sat sam izišao, nek pada, ionako je to samo voda.
Naravno da nije stala.
Maloprije sam ušao u kuću. Nisam siguran da li mi je i duša mokra,kao sve ostalo ali sam siguran da je na mjestu.

Trenutni status mi je, status izbjeglice, pošto mi žena i sin imaju koronu, izbjegao sam gdje drugdje nego na Savu.
Kod prijatelja sam u gostima, sam u kući i sam na savi. Nigdje nikoga.

Odjeća se suši pored peći
Sutra je novi dan za plovidbu i ribolov

Skoro sam zaboravio!
GL -om se može pecati i po kiši sasvim uspješno.  :ok:

alexdja

Mister No... :hi:

Brzo će to proći kod tvojih, ne sekiraj se...

Ovde kod mene trenutno retko ko nema taj valjda famozni omikron...

Jedan biban 80+ će sve to izlečiti...

U zdravlje!
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

Evo me još uvijek na pecanju, deseti dan. Protekla tri sam bio u divljini gdje i inače pecam, danas sam opet kod akademika u hacijendi.

Maloprije sam ušao u kuću i naložio vatru. Da me netko gleda sa strane mislio bi da sam zaljubljen u peć.

Hladno je, lanac od čamca lijepi se za prste, lede se vodilice, ledi špaga.

Malo je neugodno na vodi ali je lijepo

Stavio bih još koju sliku ali mi toliko sporo učitava da sam odustao od drugih, ali vam ovu prikazu moram pokazat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi:
Danas je jutarnji ribolov izostavljen zbog objektivnih okolnosti
Akademik je stigao i išli smo popodne
Smuđ ni kvrca, ulovio sam jednu štuku i htio sam akademiku dati krug dva dok je trajala borba, ali se nije usudio  :stripii:  :stripii:

Ušli smo u kuću krećući se ko pingvini
Zimaaa al nema predaje
Sutra nastavak

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:sha:

Šta dobri, trenutno najbolji i bez konkurencije na forumu, gledajući rubriku- na pecanju sam i bio/la sam na pecanju
:stripii:  :stripii:

Koristimo priliku da i mi jednom budemo najbolji
Ako ništa drugo najbolje se smrzavamo i smrzavamo se sa stilom držeći GL u rukama.

:toothy9:

maverick

Volio bih u vasim godinama imati takovu volju...za izaci van...za probati neki novi komad pribora...ostanite takvi i dalje a mi za sad navijamo za vas  :clap2: