Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

toktiz

Citat: maverick  u Travanj 29, 2013, 08:12:15
u svakom slucaju...toktiz prodaje camac i motor i kupuje se vikendica blizu Jošave  :toothy12:
Ma ne opraštam se ja nikako od Drave i mog čamca. Ovo je bilo jedno lijepo gostovanje i stvarno sam se napecao kao nikad u životu.

Kugla

Ma tko jednom zabaci u Dravu taj ju ne napušta , iako sam se malo zabrinuo za susjeda da nam ne odseli na Jošavu heheheeh. Čamac bi ostavio nama poglavico i to bi bila isto dobra kombinacija  :toothy10: :occasion14:

toktiz

Da,da. Čamac može dobiti jedino Čikli. Ipak je on najoduševljeniji mojim čamcem.

Kugla

Citat: toktiz  u Travanj 29, 2013, 11:25:38
Da,da. Čamac može dobiti jedino Čikli. Ipak je on najoduševljeniji mojim čamcem.
:alas: :alas: a jojjjjjjjjjj

toktiz

Citat: vedro  u Travanj 28, 2013, 14:51:07
Citat: toktiz  u Travanj 27, 2013, 15:35:28
Riba broj 38 i 39.

na koje mamce pecate? Koi mirisi idu na Josavi?  svaka cast :thumbsup:
Što se tiče mamaca, volio bi da se javi Lale, jer on je bio meštar od kuhinje. Ja sam ipak samo bio u gostima.

čikli

:notworthy: e naravno a tko drugi kugla mora polagat ispit prije :toothy10:

Kugla

Kuglu ogulili danas u banci i u auto servisu tako da ni za crviće nemam a kamoli za nešto drugo, hebeno me neće zadnje vrijeme bemti sreću uh

maverick

Sam se ti ne sekiraj..čamac od toktiza je već bezeciran  :toothy12: a ozbiljan je kupac za kamp kucicu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Znači ode nam službeni fotograf :walk:  e ne može moramo poduzeti sve kako bi ga zadržali ipak ga svi  :love7:

maverick

Pa i ne vole ga bas svi...ima neke slike koje nisu za javnost pa nam je u interesu da ga udaljimo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rapala1210

Još jedna noć da sam spreman. Sve otvoreno javljao se je sad ćemo vidjet

jura

Upecao oko 40 saranaca ni jedsn kilu nema i sada lezim u kabini  razmisljam sto me to snaslo i sjetim se da dam sreo onu nesrecu maverika kad sam isao na pecanje

Greys

Hahahahahha, čitam i umirem na zadnje riječi teksta  :toothy9:

Kugla

Citat: jura  u Srpanj 28, 2013, 21:33:59
Upecao oko 40 saranaca ni jedsn kilu nema i sada lezim u kabini  razmisljam sto me to snaslo i sjetim se da dam sreo onu nesrecu maverika kad sam isao na pecanje
Bježi iz kabine šta ako još ima zmija  :icon_scratch: