Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Eto sta ti cini internet na pecanju...ode jedno divno prijateljstvo za bez veze  :toothy12: ali sta ako uvati smudja...sta mislis sta ce onda napisati posto me je sreo  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

ko je tu kome maler tek treba utvrdit :toothy9:

zvona

Hvato sam štuke od 5kg al ova je bila prababa do 10kg garant.gutnila mi delalande shadka 8cm fc boja do grkljana..do vučem do čamca i kad cu je prihvatit precvika špagu i ode..lelele..evo sad sjedim i pušim i smirujem se..uhvatio sam dvje po nekih 2kg jednu pustio jednu uzeo..pitanje dal postoji mogučnost da mi ista uzme narednih dana gumu iako je osto šed u grlu..nisam ga ni vidio kad sam ju dovuko

maverick

Kod mene sitan smudj a jura se dere iznad da vata debele hehe  pa i ja sjedim i pusim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Jožef1

zvona, to je kolateralna šteta- čestitke bez obzira što je kidnula  :hi: a da  :red_indian: puši- to mi je sumnjivo  :006: po svemu tom je najbolje prošao ToniC  :stripii: :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

zvona

Ma od kad mi se otkinuka ni da kvrcne..evo opet pušim natežem pljosku razmišljam šta dalje..voda opada prebrzo..do jučer je fino radio smuđ doduše sitan al veseli..sad nikako..valja sutra promjenit poziciju

šajzika

Citat: maverick  u Listopad 10, 2014, 17:57:17
Kod mene sitan smudj a jura se dere iznad da vata debele hehe  pa i ja sjedim i pusim
Vjerujem da je to provokacija.
Da lovi on bi sutio
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Citat: zvona  u Listopad 10, 2014, 18:13:33
Ma od kad mi se otkinuka ni da kvrcne..evo opet pušim natežem pljosku razmišljam šta dalje..voda opada prebrzo..do jučer je fino radio smuđ doduše sitan al veseli..sad nikako..valja sutra promjenit poziciju
probaj zvona na živog kedera ako mislis da je tu...ako nije previše ostecena uzet ce ona opet..

zvona

Pa vidi dravski gutnila je šed i špaga je virila sastrane..uspio sam ju dovuć do čamaca ziinila i par puta otresla glavom i ode..a drugo nemam kedera..mogo bi sutra otić na kanal i uhvatit babušku veliki čep i sastrane zabacit..

dravski pecaros

kumu je tri puta dolazila na guljenog kedera dva puta mu pregrizla i treci puta ju uhvati sa dva svoja kvacka i spagom gore u roku tjedan dana to bilo...

zvona

Jel su opet sitni kod vas?ja dobio malo večeg..

Slaven

:clap2: odlićno izravni prijenos :ok:

maverick

A sto se tiče izravnog prijenosa...pokusavam spojiti kameru s kabine da imate live prijenos....ali sve nesto steka pa trazim strucnjaka za takve igrarije...ako se tko razumije u problematiku neka se javi na pp

šajzika

Necu sw igrat s tobom jer cu biti ljubomoran
Audentes fortuna iuvat