Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Daaa, da ne ispadne da sam loš gazda motoru, ovo je PRVI kiks u održavanju.
Uvek YamaLube, originala Yamaha filter, na 2 godine promenim ulje u peti.
Sve po PS-u.

silure

meni je jedan "majstor"drk.... po smjesi za ler pa idem da se poigram tim sarafom danas...zna li tko od vas loliko krugova mora biti otpusten kod yamahice sad je 2 ali pukne pri anasiranju no radi dobro ali pukne....

TonyC

Ako je 2-tak , nediraj ništa , nosi boljem majstoru !

silure

2t ma rijesio sam...ma vratimo se temi...maverick...sad sam vidio....sliku  :thumbsup:  krasan motor

maverick

s 2t motorm smjesa nije za igranje jer direktno smanjujes dotok ulja u motor kroz mjesavinu, veliki vijak za nasu nadomrsku visinu treba biti odvrnut 1 krug i 3/4....malim vijkom stelas ler gas mehanicki na sajli tj rucki....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

majstor iz osijeka odvrnio 2 kruga...i duze anasuje i upali radi dobro ali je znao puknut iz auspuha u trenu kada upali...sad sam odvrnuo 1 krug i radi super...maverick hvala na info... :thumbsup:

maverick

Zamrzla...ne baca vodu...ali pali...  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

I moj je u više navrata zamrzo. Koliko duga mu daješ da radi bez da baca vodu? Ja sam ga pustio da radi cca minuta, pa ga gasim, pa opet i tako dok ne probije

maverick

Pa odradi dvije minute pa ugasim...i malo pricekam..da se toplina rasiri i onda opet upalim

Darko

samo što yamaha ima zaštitu od pregrijavanja , neznam jel tvoj parsun ima
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

silure

i meni danas tek nakon 2 puta po  minutu probila voda...vec sam se zabrinuo

Greys

Nemaš se što brinuti, ja sam to već doživio kad su bili oni prvi minusi, oko -5, kad se kanal u Čardi sledio

Retfalački mačak

Čitam i pitam se pitam ??????  :sha: Zar je voda sve, a i tu može biti problema. a šta je sa uljem, uljnom pumpom, kod jačih motora i uljni sigurnosni ventil koji osigurava pritisak ulja  :icon_scratch: ??????

maverick

Ne sekiraj se...s cim bi se rusi vozili kad bi VB motori bili tako osjetljivi