Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

silure

tako sam informaciju dobio od brstila prije par mjeseci ali nije reko gdje...treba provjeriti u yamahi u osijeku....za cijenu

Darko

original yamahinu elisu nećeš nać ispod 1000kn , naravno ovisi o jačini motora , nešto malo ti je povoljnija solasova
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

U oculatiju su od 800 do 1500 kuna kako koja za koji model...brstilo i ikica imaju nesto i polovnih pa se moze proci jeftinije, inace skupa zezancija...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

kad u trgovini kupuješ novi motor, možeš li odmah tražiti određenu elisu?
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Da, kod renomiranih marki kao honda i yamaha, ne znam sto je s e-tecom...cak mislim da mozes isprobati s jednim modelom pa nakon par dana zamjeniti za drugu...kod ovih jeftinijih ne mozes
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

za iduću sezonu planiram uzeti novu 20-icu, yamahu 4-taktnu, pa da probam sa jačom elisom

silure

mislim da za parsun moze jer je susjed trazio radi brodice teretnu...sad dali je dobio samo ili kako ali kupljena nova sa teretnom...

silure

kada vec biras elisu dobro se treba raspitati ko kakvu ima za kakvo plovilo i koja bi bila naj bolja za tvoje plovilo...ja se nebi usudio expermentirati na sljepo....i prokockat takvu sancu biranje idealne elise....

Juzba

da, to ću i napraviti, 20-ica yamaha ima dosta, moj čamac je lagan i plovan, moram vidjeti tko kakvu elisu ima za svoj čamac i ukupnu prosječnu težinu pojedinog

silure

tako je...steta to sjb...a i malo procackat na netu iskustva...i ostalih s takvim motorom... :thumbsup:

Rap

Ima na netu za mog e-teca i opis.Za sada me služi i ova koje je došla s motorom.Pitam samo zlu ne trebalo.Niti jače niti brže mi ne treba.Ako me to pukne ode na jači motor  :icon_biggrin:

mossi

Prošlu i ovu godinu sam jako malo na vodi, tj motor mi nema ni blizu 100 moto sati u dve sezone.
Prvi put da na početku godine nisam promenio filter i ulje.  ( :violent1: )
Danas proverim ulje u motoru a onu žuto kao da sam ga juče sipao.  :hello2:
Dosuo sam jedno 2dcl koliko je falilo. (1dcl je falio još prošle godine)  :toothy12:

Šta kaže uvaženi majstor, Maverick?

maverick

A sta da kazem...imas srece sto si kupio taj motor  :toothy12:

mossi

Vidi HONDE su motor broj jedan kod nas u marini. (po brojnosti)

Ali F25 je robustan motor i u uslovima vukojebine, odličan za (ne)održavanje!  :toothy12:

Imam i dodatno pitanje.

Kad ga upalim, radi stabilno pod (automatskim) saugom jedno 30-40 sekundi.
Onda prerano spusti saug i JAKO je nestabilan / trese, hoće da se ugasi, dok se ne zagreje (next 2min).
Jel problem u saugu ili je prljav karb?