Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jučer mjerili...pošto shark ima lijep kut krmenog zrcala...yamaha ima od kanđe do kavitacijske 42...taman kavitacijska bude skoro 1.5 cm ispod dna čamca...tako da neću ništa ni urezivati... :thumbsup: a kaže jedan naš poznati majstor da taj motor ništa ne valja i da ispadaju klipovi van  :toothy12: pa ako bude nešto lupalo ti si prvi na redu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zrinkoos

Tićo

Lep motor, čestitke na kupovini, to se mora zaliti kad se sretnemo na Dunavu.  :occasion14:

maverick

Jucer ja i tonyc namontirali motorić, spojili sajle, ovih dana moramo na prvo testiranje prije konačnog varenja  :thumbsup:
a 15-tog nas eto i na dunav  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Ti ćeš prvi put na budeš i ekonomičan mislim na potrošnju goriva, a ne na piće  :icon_tongue:, prvi put 4-t motor koliko se meni čini, šta te nateralo na tu odluku, ili ti je dosadila buka od Selve  :notworthy:

maverick

Pa pošto se promjenilo štošta kod mene s vremenom, nisam u mogućnosti držati dva čamca....tako da shark ide na dravu pa cu odatle na dunav....nije toliko preusudna sama potrošnja koliko ne mogućnost nosanja kanistera s gorivom na dunav....a i mene živo zanima koliko će to biti manje...s obzirom na potrosnju 50 ks 2t gdje sam mogao u kruzu voziti na 11 litara na sat...vidjecemo...cim se izmjerim javim ima li to uopce velikog smisla ili ne  :thumbsup:

mossi

Ima smisla ako budeš pazio na svaki kilogram tereta i ako ti dno uvek bude čisto.  :icon_salut:

maverick

shark je tezak zajedno samnom do 500 kilograma, na dno ide antialgin...novi po propisu kako treba čamac stoji vezan na otvorenoj vodi pa je skupljanje algi minimalno....sad ima tu još sto sitnica koje trebam posloziti...nadam se da cu do vikenda uspjeti izmjeriti situaciju....

mossi

A onda meri ponovo na svakih 10-15 dana.  :glasses9:

Kugla

Citat: mossi  u Svibanj 13, 2013, 12:06:07
Ima smisla ako budeš pazio na svaki kilogram tereta i ako ti dno uvek bude čisto.  :icon_salut:
Mossi partneru pa ovo ti nije u redu sa kilogramima sad me susjed nikad neće primiti u čamac  :grave: :grave: :grave:

maverick

Kad budes htio ici, zbog mosijevog ogranicenja  :toothy12: dam ti kljuc pa idi sam  :thumbsup:

Kugla

A ne skupa je to igračka to se ne posuđuje

maverick

Ti si mi najsigurniji, valjda ces kasko rijesiti  :toothy12:

Kugla

To se ne sekiraj, a morali bi kad se sve smiri i oko svih stvari obojici otići malo dušu opustiti uz hladno pivo i malo pecanja

Retfalački mačak

15.06.2013.godine će i jedan Mercury biti na Dunavu. "Ladno" ću ti dati pola rezervoara.  :toothy2: